Aur și argint pentru CSM Ploiești și CSS Ploiești

Aur și argint pentru CSM Ploiești și CSS Ploiești

Mai rapid cu … 7 miimi de secundă! Rapiditatea minimă i-a adus un rezultat maxim atletului Mihai Militaru la Finala Campionatului Naţional „U18”, desfăşurată recent la București, în cadrul Complexului Sportiv Naţional „Lia Manoliu”. Sportivul pregătit de Gabi Hurmuz a devenit campion naţional al probei de 200 metri după ce a fost mai rapid decât David Damian – CSŞ Triumf Bucureşti. Timpul oficial înregistrat de sportivul de la CSM Ploieşti a fost de 22.99(983) secunde, iar cel al atletului bucureştean, de 22.99(990) secunde. Performanţa lui Militaru este cu atât mai interesantă cu cât el este singurul sportiv dintre primii 7 clasaţi aflat în primul an la „U18”, fiind născut în anul 2007.

Și atleții de la Clubul Sportiv Școlar Ploiești s-au remarcat în Capitală. Ei au devenit vicecampioni ai României cu ștafeta 4 x 400 m! Echipa formată din Adrian Grigore – Raul Chivi – Luca Moisoiu – Gabriel Boboc, a reușit cu timpul de 3.18.60 min. să câștige medaliile de argint și să urce pe treapta a doua a podiumului de premiere. Pentru sportivii pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei urmează, în perioada 18-19 martie 2023, la Bacău, întrecerea dedicată juniorilor 3 (U 16) unde vor încerca să obțină noi medalii pentru CSS Ploiești!

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191