Aur unguresc după argintul sloven

Aur unguresc după argintul sloven

Judoka Vanessa Tolea și-a îmbunătățit la maxim performanța în Cupa Europeană. Sportiva legitimată la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti a cucerit medalia de aur a categoriei „57 kg”, în oraşul Gyor, din Ungaria, cel care a găzduit Cupa Europeană de Juniori 2 – „U18”, competiţie ce punctează în clasamentul mondial al cadeţilor. Succesul vine după ce în urmă cu trei săptămâni Vanessa câștiga medalia de argint, în cadrul Cupei Europene, desfășurată la Koper, Slovenia.Pe tatami-ul unguresc, Tolea le-a învins în primele tururi pe Ugne Skeryte (Lituania), Zsofia Drabik (Ungaria) şi pe Erisa Brahimaj (Albania), apoi a trecut în semifinală de Maria Silveira (Portugalia) şi, în finală, de Chloe Link (Marea Britanie)!

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Staff-ul tehnic compus din Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu, Doru Munteanu şi Cosmin Slăveanu, au avut în competiţia din Ungaria alţi trei sportivi, care au pierdut însă în primul tur: Bianca Ungureanu (57 kg) a fost învinsă de Hanna Szasz (Ungaria), Rareş Costache (66 kg) a cedat la Vladyslav Babich (Ucraina), iar David Ţugui (+90 kg) a fost eliminat de Alex Turi (Ungaria). La finalul competiţiei, la care au participat 380 de sportivi din 29 de ţări, judoka ploieşteni iau parte la un stagiu internaţional de pregătire ce se va încheia miercuri, 23 noiembrie. Sursa:csmploiesti.ro

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191