Autostrada A3 va avea trei benzi pe sens între Moara Vlăsiei și Dumbrava

Autostrada A3 va avea trei benzi pe sens între Moara Vlăsiei și Dumbrava

La 11 ani de la darea în folosință a autostrăzii București – Ploiești, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere derulează o procedură de achiziție pentru proiectarea lărgirii la trei benzi pe sens a sectorului cuprins Moara Vlăsiei și Dumbrava. Împreună cu A3, pe lista lărgirilor la trei benzi se mai află și tronsoane din A1 București-Pitești și A2 București-Constanța.
Potrivit directorului general al CNAIR, Cristian Pistol, în cadrul licitației au fost depuse, la termen, două oferte pentru proiectarea lărgirii la trei benzi pe sens a unor sectoare din A1, A2 și A3: românii de la TOTAL BUSINESS LAND SRL și turcii de la İNPRO MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK ANONİM ŞİRKETİ.
Conform aceleiași surse, contractul prevede realizarea expertizei tehnice pentru fiecare dintre sectoarele de autostradă A1 București-Pitești; A2 București – Fundulea și respectiv A3 Moara Vlăsiei – Dumbrava, precum și Studiul de Fezabilitate (SF) pentru fiecare dintre sectoarele de autostradă A1 București-Pitești și A2 București – Fundulea și revizuirea Studiului de Fezabilitate (SF) pentru sectorul de autostradă A3, Moara Vlăsiei – Dumbrava.
După finalizarea licitației și încheierea contractului de prestare a serviciilor menționate, durata de execuție este de 18 luni, din care 17 luni pentru realizarea celor trei Studii de Fezabilitate. Valoarea estimată a procedurii este de 19,44 milioane de lei (fără TVA), cu finanțare europeană.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191