Avarie majora la CAF 2. Ce spune Primaria Ploiesti

Avarie majora la CAF 2. Ce spune Primaria Ploiesti

O avarie importantă a survenit în cadrul CET Brazi, la singurul cazan care asigură agentul termic pentru cei peste 130.000 de ploieşteni care sunt racordaţi la sistemul centralizat de termoficare.

Evz.ro: Cum au motivat judecatorii de la Tribunalul Bucuresti achitarea in dosarul inventat de Lucica Onea

Conform datelor făcute publice, vineri dimineaţă, de Primăria Ploieşti, echipele de intervenţie se află pe teren şi lucrează pentru a înlocui patru ţevi şi a astupa şase pori care au apărut în alte ţevi.

Castrul roman de la Drajna de Sus, acceptat in Programul „Romania atractiva”. Care sunt beneficiile

Într-un filmuleţ publicat pe Facebook de municipalitate se observă că din cazanul de apă fierbinte (CAF) 2 curge apă.

Cand o sa infunde puscaria „Zdreanță”? Fostul procuror „Portocala”, acuzat de santaj: Ofiterul DGA Ionut Radulescu sustine ca procurorul Mircea Negulescu i-a cerut bani unui afacerist ca sa nu-l „paradeasca”

În toamna anului trecut, Consiliul Judeţean Prahova, care deţinea CET Brazi, a transferat instalaţiile către municipiul Ploieşti, la solicitarea autorităţii locale, iar serviciul de furnizare a agentului termic în sistem centralizat a fost delegat către o societate înfiinţată de Consiliului Local (Termo Ploieşti) pe fondul crizei apei calde declanşată după ce fostul operator, o firmă privată, a oprit livrarea agentului termic invocând necesitatea unor reparaţii urgente la CAF 2.

În ultimele luni, cei peste 130.000 de ploieşteni racordaţi la sistemul centralizat au fost afectaţi în mai multe rânduri de sincope în furnizarea agentului termic din cauza unor avarii importante care au afectat CAF 2, singurul care produce agent termic la acest moment.

În plus, de mai multe ori, inclusiv în ultimele săptămâni, agentul termic a fost livrat la parametri reduşi din cauza lipsei unor cantităţi suficiente de gaze.

Primăria Ploieşti a alocat în ultimele luni, în total, peste 10 milioane de euro pentru funcţionarea serviciului de termoficare, potrivit unor declaraţii recente ale edilului Andrei Volosevici.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191