Avem declaraţia în exclusivitate a lui Jean Sasu, patronul clubului Nuba care a fost înjunghiat: „Am crezut ca e o gluma”

Avem declaraţia în exclusivitate a lui Jean Sasu, patronul clubului Nuba care a fost înjunghiat: „Am crezut ca e o gluma”

Atacatorul care l-a înjunghiat pe patronul unui local de lux din Dorobanţi nu a fost prins nici până acum de poliţişti.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

El a reuşit să fugă din ţară chiar în timp ce oamenii legii îi refăceau traseul şi încercau să-l identifice spun surse din anchetă.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Din primele informaţii, agresorul este cetăţean străin şi şi-ar fi premeditat fapta.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Victima nu exclude varianta în care agresorul a fost pus de altcineva să comită atacul.

”Ca un șoc. Sincer am crezut că e o glumă din partea unui cunoscut care vrea să mă împingă, dar nu am reacționat.

Nu am avut nici putere de reacție. Nici nu am știut exact ce se întâmplă până când m-am întors și l-am văzut pe agresor că a fugit cu cuțitul în mână.

Sunt binișor cât de cât, încă sunt sub observațiile medicilor și așteptăm să se îndrepte situația ca să pot să fiu și eu externat.

Cred că este posibil să fi fost pus de cineva, dar vedem. Sper ca timpul să ne ofere toate răspunsurile”, a declarat Jean Sasu, patronul clubului Nuba.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191