Averea uriașă pe care Oana Zăvoranu și Alex Ashraf trebuie să o împartă după divorț. Câți bani au făcut împreună

Averea uriașă pe care Oana Zăvoranu și Alex Ashraf trebuie să o împartă după divorț. Câți bani au făcut împreună

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf nu mai formează un cuplu. Bruneta a confirmat azi divorțul de afacerist, împreună cu care a fost căsătorită vreme de 7 ani de zile. Pe cei doi nu-i lega doar iubirea, ci și afacerile pe care le aveau împreună. Click! vă prezintă „averea” pe care cei doi o au de împărțit!

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Oana Zăvoranu și fostul ei partener de viață au fost legați și de clinica ei, One Life, acolo unde afaceristul este acționar și administrator. Totuși, clinica le-a dat mai multe bătăi de cap celor doi, ajungând să aibă chiar și câteva procese în instanță. 

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Afacerile Oanei Zăvoranu 

„Querida” a înființat clinica One Life SRL în anul 2017, când a avut și o pierdere de bani în valoare de de lei, urmând ca un an mai târziu să dea lovitura și să înregistreze un profit peste de lei. 

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

„Uite că în ciuda piedicilor, mizeriilor, furturilor și vicisitudinilor pe care le-a întâmpinat această clinică în care am investit banii mei personali, fără credite, fonduri europene de investiții etc., sunt mândra patroană a unei afaceri fruntașe”, declara, în trecut, Oana Zăvoranu.  

Cifra de afaceri a scăzut de la 14 milioane lei în anul 2021 la 6,7 milioane în anul 2022. În anul 2019, profitul a fost în valoare de 1,6 milioane, în 2020 de 1 milion și peste 2 milioane în 2021, urmând ca în anul 2022 să înregistreze doar 392. 

Afacerea din care Oana Zăvoranu face bani 

Vedeta mai deține o altă firmă pe lângă cea amintită mai sus – Kanye Star Prod SRL – care în anul 2022 i-a băgat în buzunare brunetei un profit modest, de aproape de lei. Firma care se ocupă de comerțul produselor cosmetice și de parfumerie este încă pe undă verde, având o cifră de afaceri de peste de lei. 

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au despărțit

Divorțul-momentului este între Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, despre care apăruseră zvonuri în urmă cu luni bune de zile. În ciuda faptului că vedeta mereu a negat, iată că s-a întâmplat și inevitabilul. 

„Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege… Asta sunt așa sunt eu, cu chef de vață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele”, a spus Oana Zavoranu pentru Antena Stars.

De asemenea, Oana a făcut o postare pe Instagram prin intermediul căreia anunța că deține cele mai importante resurse: iubire și încredere că va urma în viața ei doar ce e mai bun.

 „Aștept pretendenții care se uitau de pe margine și salivau….glumesc. Sunt plină de iubire și încredere în tot ce vine bun spre mine ! Va pup si vă iubesc mult”, a precizat Oana Zăvoranu pe rețeaua de socializare.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191