Aveți mașină Mercedes? Trebuie să știți asta

Aveți mașină Mercedes? Trebuie să știți asta

Constructorul auto german Mercedes-Benz recheamă în service aproape 1 milion de vehicule mai vechi din întreaga lume din cauza unor potențiale probleme la sistemul de frânare, anunță BBC.

Primaria Albesti Paleologu, amendata de Garda de Mediu Prahova! Tone de deseuri, descoperite in Cricovul Sarat

La sfârșitul săptămânii, compania a declarat că va contacta proprietarii vehiculelor, deoarece frânele acestora pot fi afectate de ceea ce a numit „coroziune avansată”.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Rechemarea afectează un total de 993.407 vehicule, inclusiv 70.000 în Germania.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Mercedes a rechemat în service un număr similar de mașini anul trecut din cauza unei probleme de siguranță cu sistemul de apel de urgență.

Compania a precizat că vehiculele din ultima rechemare în service au fost construite între 2004 și 2015 și fac parte din seriile sale de SUV-uri ML și GL și din monovolumele de lux R-Class.

„Am constatat că, la unele dintre aceste vehicule, funcția servofrânei ar putea fi afectată de coroziunea avansată din zona de îmbinare a carcasei”, a declarat Mercedes într-un comunicat.

Mercedes a declarat că începe imediat rechemarea în service și că procesul va implica inspectarea vehiculelor potențial defecte și înlocuirea pieselor, dacă este necesar.

În februarie anul trecut, compania a rechemat în service peste 1 milion de mașini din cauza unui defect al funcției sale „eCall”, care alertează serviciile de urgență în caz de accident și transmite locația vehiculului.