Aveți mașină Mercedes? Trebuie să știți asta

Aveți mașină Mercedes? Trebuie să știți asta

Constructorul auto german Mercedes-Benz recheamă în service aproape 1 milion de vehicule mai vechi din întreaga lume din cauza unor potențiale probleme la sistemul de frânare, anunță BBC.

Paznic de la Spitalul Municipal Câmpina, condamnat la inchisoare. Acesta a lovit un barbat venit sa isi viziteze ruda internata

La sfârșitul săptămânii, compania a declarat că va contacta proprietarii vehiculelor, deoarece frânele acestora pot fi afectate de ceea ce a numit „coroziune avansată”.

Una dintre cele mai eficiente institutii de stat se „blindeaza”! ANPC isi mareste flota auto si se doteaza cu barca, pentru a ajunge la controale in Delta Dunarii

Rechemarea afectează un total de 993.407 vehicule, inclusiv 70.000 în Germania.

Un băiețel din Ploiești are nevoie urgentă de ajutorul nostru! La doar 4 anişori, Andrei se luptă cu un cancer agresiv

Mercedes a rechemat în service un număr similar de mașini anul trecut din cauza unei probleme de siguranță cu sistemul de apel de urgență.

Compania a precizat că vehiculele din ultima rechemare în service au fost construite între 2004 și 2015 și fac parte din seriile sale de SUV-uri ML și GL și din monovolumele de lux R-Class.

„Am constatat că, la unele dintre aceste vehicule, funcția servofrânei ar putea fi afectată de coroziunea avansată din zona de îmbinare a carcasei”, a declarat Mercedes într-un comunicat.

Mercedes a declarat că începe imediat rechemarea în service și că procesul va implica inspectarea vehiculelor potențial defecte și înlocuirea pieselor, dacă este necesar.

În februarie anul trecut, compania a rechemat în service peste 1 milion de mașini din cauza unui defect al funcției sale „eCall”, care alertează serviciile de urgență în caz de accident și transmite locația vehiculului.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191