„Azi era ziua ei”. Femeia ucisă de șoferul drogat în Popești Leordeni ieșise la poartă să își primească tortul. Ce spun martorii

„Azi era ziua ei”. Femeia ucisă de șoferul drogat în Popești Leordeni ieșise la poartă să își primească tortul. Ce spun martorii

Femeia în vârstă de 56 de ani care a fost ucisă în accidentul din Popești Leordeni, provocat de un șofer beat și drogat, își serba chiar astăzi ziua de naștere. Ieșise la poartă să își primească tortul, când a fost prinsă între două mașini. Șoferul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Femeia abia ieșise din curte și se afla între două mașini parcate, în momentul în care șoferul drogat a venit cu viteză și a lovit autoturismele.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Victima a fost prinsă între fiare și a murit ulterior la spital. Martorii spun că șoferul nu părea coerent și că se vedea că a consumat droguri sau alcool.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

În urma testării, s-a descoperit că bărbatul era pozitiv la amfetamină și avea o alcoolemie de 1,12 mg/l.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

A fost deschis un dosar penal și pentru lovire și alte violențe, pentru că șoferul susține că a fost bătut de oamenii din zonă după momentul impactului.

Vecin: Trebuia să își serbeze ziua. A venit altă persoană cu tortul la poartă și a venit un nebun, un drogat, un bețiv și a luat-o la rând aici. A distrus niște mașini, a prins-o între două mașini și la spital a decedat.

Vecin: O femeie cumsecade, azi era ziua Nu și-a dat seama ce a făcut.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191