Băicoi/ Vrem conditii civilizate de trai, dar avem apucaturi primitive. Haine si piese auto, aruncate direct in canalizare

Băicoi/ Vrem conditii civilizate de trai, dar avem apucaturi primitive. Haine si piese auto, aruncate direct in canalizare

Civilizatia pare ca i-a luat pe nepregatite pe unii dintre conationalii nostri, care refuza sa tina pasul cu evolutia.

Evz.ro: Cum au motivat judecatorii de la Tribunalul Bucuresti achitarea in dosarul inventat de Lucica Onea

La Baicoi, pe strada Lacului, canalizarea refuleaza in curtile oamenilor, din cauza obiectelor pe care unii cetateni s-au gandit sa le arunce pe conducta: piese auto de dimensiuni mari, haine si alte grozavii.

Castrul roman de la Drajna de Sus, acceptat in Programul „Romania atractiva”. Care sunt beneficiile

Primarul Marius Constantin spune ca foarte multi baicoieni din zona s-au bransat la reteaua de canalizare inainte de finalizarea lucrarilor.

Cand o sa infunde puscaria „Zdreanță”? Fostul procuror „Portocala”, acuzat de santaj: Ofiterul DGA Ionut Radulescu sustine ca procurorul Mircea Negulescu i-a cerut bani unui afacerist ca sa nu-l „paradeasca”

„Nu s-a respectat acest lucru. 70, chiar 80% dintre locuitorii din Cotoiu și Tufeni s-au branșat la o rețea care nu e finalizată, sunt lucrări în execuție. Aproape 1000 de familii. În plus aruncă tot felul de dejecții. Au fost găsite inclusive haine aruncate în canalizare. E normal să se gripeze și să refuleze. Băgăm vidanja pe banii Primăriei pentru a curăța periodic țevile”, a declarat edilul, pentru observatorulph.ro.

Angajatii serviciului de vidanjare intervin des pentru a desfunda canalizarea, iar obiectele pe care acestia le gasesc in conducta ne fac sa ne intrebam daca am ajuns cu totii la aceeasi pagina a istoriei, sau unii au ramas cu mult in urma.

De exemplu, o bucata din osia unei remorci a fost gasita aruncata de un baicoian la canalizare. La fel si obiecte de imbracaminte.

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191