,,Baikal” va deschide Cupa Federaţiei Române de Trap

,,Baikal” va deschide Cupa Federaţiei Române de Trap

Hipodromul Ploieşti găzduieşte duminică, 27 noiembrie, începând cu ora 11.00, o nouă reuniune hipică oficială dedicată exclusiv trapului, de această dată. Organizat de CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom, în parteneriat cu Federaţia Română de Trap, evenimentul are patru întreceri în program şi va debuta la ora 11.05, cu Premiul Baikal. Va urma Premiul Darius, la ora 11.30, apoi Premiul Lucas Gabriel, la ora 12.00 şi, la final, Criteriul Pentru Cai de 3 ani ai FRT, programat la ora 12.25!

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Altfel, ca de obicei, cei mai mici dintre spectatori se vor putea plimba şi de această dată gratuit cu calul Mokka, pentru ei urmând să se amenajeze şi un „fun corner” în zona tribunei, unde se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom. Prețul unui bilet este de acces la reuniunea de duminică este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit. Sursa:csmploiesti.ro

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191