,,Baikal” va deschide Cupa Federaţiei Române de Trap

,,Baikal” va deschide Cupa Federaţiei Române de Trap

Hipodromul Ploieşti găzduieşte duminică, 27 noiembrie, începând cu ora 11.00, o nouă reuniune hipică oficială dedicată exclusiv trapului, de această dată. Organizat de CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom, în parteneriat cu Federaţia Română de Trap, evenimentul are patru întreceri în program şi va debuta la ora 11.05, cu Premiul Baikal. Va urma Premiul Darius, la ora 11.30, apoi Premiul Lucas Gabriel, la ora 12.00 şi, la final, Criteriul Pentru Cai de 3 ani ai FRT, programat la ora 12.25!

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Altfel, ca de obicei, cei mai mici dintre spectatori se vor putea plimba şi de această dată gratuit cu calul Mokka, pentru ei urmând să se amenajeze şi un „fun corner” în zona tribunei, unde se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom. Prețul unui bilet este de acces la reuniunea de duminică este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit. Sursa:csmploiesti.ro

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!