Banc: „Bună dimineața! O cafea, vă rog!”. Gluma care îți va face ziua mai bună

Banc: „Bună dimineața! O cafea, vă rog!”. Gluma care îți va face ziua mai bună

Este marți și cu siguranță și ție îți stă gândul doar la weekend. Astfel, vrem să te înveselim încă de la primele ore ale dimineții, așa că am pregătit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iată care sunt cele mai bune glume ale acestei săptămâni!

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Redacția a pregătit o serie de bancuri cu care sigur îi vei face să râdă până și pe cei mai serioși prieteni. În cazul în care ai nevoie de o doză de râs și astăzi, iată că noi îți prezentăm o glumă amuzantă.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Bancul zilei

Pentru astăzi ți-am pregătit un banc amuzant. O tânără merge să comande o cafea, însă are parte de o conversație hilară cu vânzătorul.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Neața, o cafea, vă rog!

Una normală?

Aaa, nu, dați-mi una psihopată…

Alte glume tari

Pentru un nou început de săptămână plin de voie bună și multe râsete, noi îți prezentăm și alte glume.

„Azi aveai programare la mine”

Aveai azi programare la mine ca să îți scot măseaua aia cariată, ce s-a întâmplat, de ce n-ai mai venit?

Bună, Vlad, mi-am scos-o la un alt cabinet, am cunoscut o tipă pe Facebook care este medic stomatolog, sper să nu te superi.

Nu mă supăr, dar de ce nu ai mai venit tot la mine? Nu îți place cum lucrez?

Ba da, dar prefer să simt niște sâni pe umăr decât două ouă la cot”.;

Un bărbat își prinde nevasta cu altul când este la vânătoare

Un bărbat merge la vânătoare cu prietenul lui cel mai dintre ei ia puşca, fixează luneta şi se uită în jur după ă câteva momente, exclamă mirat:– Bă, îţi văd casa de aici… şi nevastă-ta te înşală cu unu’.Celălalt, nervos:– M-am săturat de ea şi aventurile ei! Împuşc-o pe ea în cap şi pe el în ouă.– Nicio problemă, pot s-o fac dintr-un singur foc.„;

Ce a găsit un bâlbâit

Un bâlbâit găseşte un cadavru şi sună la poliţie.– Alo, am gă- găsit un cadavru– Pe ce stradă sunteţi?– Pe Ko-Ko-Ko– Pe Kogălniceanu ?– Nu, pe – pe…– Să sunaţi când știți pe ce stradă sunteţi !! Peste vreo 5 minute sună din nou bâlbâitul.– Alo, am gă – găsit un cadavru– Pe ce stradă sunteţi domnule ????– Pe Ko – Ko – Ko…– Pe Kogalniceanu, întreabă nervos poliţistu ??– Nu, pe – pe – pe…– Sunați domnule când ştiţi strada !!!!Peste încă 5 minute sună iar bâlâitu– Alo, su -sunt eu cu ca-cadavru …– L-aţi găsit pe strada Kogălniceanu ???– Nu, da-da- dar l-am dus acolo !!!”.„;

Sticluța de cianură

O doamnă intră într-o farmacie și îi cere farmacistului o sticluță de cianură.Farmacistul o întreabă:– Pentru ce naiba vă trebuie cianura?– Îmi trebuie ca să îl otrăvesc pe soțul , cu ochii măriți:– Doamne ferește! Nu vă pot da cianura ca să îl otrăviți pe soțul dumneavoastră. E total ilegal! Mi-aș pierde licența și ne-ar arunca pe amândoi în închisoare. Pentru NICI UN MOTIV IN LUME nu v-aș putea da cianură!Doamna începe atunci să caute în poșetă și scoate o poză cu soțul ei în pat cu soția se uită la poză și spune:– Ah, dar ce nu mi-ați spus că aveți rețeta…„.

CITEȘTE ȘI: Banc: „O blondă se duce la ghicitoare: Mă iubesc doi!” Continuarea te va face să râzi în hohote

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191