Banc: „Doi îndrăgostiți se plimbă prin parc…” Gluma care te va face să râzi copios

Banc: „Doi îndrăgostiți se plimbă prin parc…” Gluma care te va face să râzi copios

Este vineri și mâine ne vom putea bucura de weekend. Pentru această zi specială din săptămână ți-am pregătit bancul zilei, așa cum o facem de fiecare dată, dar și alte glume tari. Iată ce glume să împărtășești cu cei mai dragi oameni ție!

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Probabil nu ai avut o săptămână foarte bună și îți dorești să râzi copios astăzi, căci tot e vineri. Ei bine, noi am pregătit câteva bancuri extrem de tari. Iată ce să citești în această zi!

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Bancul zilei

Pentru această zi de vineri ți-am pregătit un banc care este extrem de amuzant. Este o conversație între două persoane care sunt într-o relație și care se bucură de o plimbare liniștită prin parc.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Alte glume tari

La 3 dimineața se aude o bataie în ușă.Se scoală soțul, când deschide ușa, statea un tip zâmbind:- Ce vrei mă, e ora 3 dimineața?!- Scuze, n-ați putea să mă impingeți?- Du-te, de aici, la 3 dimineața? și-i închide ușa-n nas și se duce înapoi în pat, lângă soțția îl întreabă:- Cine a fost la ora asta?- Păi, unu’, cica vrea să-l împing!Soția se ridică într-un cot:- Ți-aduci aminte când ai avut până la motor și nu te-a împins nimeni și ai stat 4 ore pe autostrada? Ți-era greu să dai o mâna de ajutor?- Bine, zice soțul.Își trage repede o pereche de pantaloni și iese afară, aici cam ceață… începe să strige:- Băi, unde ești?Se aude un glas:- Aici!!- Unde, aici?- Aici, în leagăn!

Doi bătrânei stăteau seara si se uitau la televizor la o emisiune cu un predicator un moment, predicatorul zice:- Vreau să împartășesc cu voi puterea credinței mele. Oricine e bolnav și va pune o mână pe ecranul televizorului și pe cealaltă pe locul cu problema, se va ătrănelul se ridică imediat foarte agitat, pune o mână pe ecran și pe cealaltă o bagă în ătrânica, care stătea liniștită într-un colț în fotoliu, zice:- Liniștește-te dragule, nu te mai agita atât! Omul a zis că vindecă bolile, nu că învie morții!

– De ce ai burta așa mare?- Am mâncat zece sarmale ca să nu mă doară stomacul de Ia Dar ce medicamente iei?- Picături de urechi.

– Vă sun de la școală, fiul dumneavoastră e foarte obraznic!- Si acasă e la fel, dar eu nu vă deranjez cu telefoane!

– Vecine, pot s-o iau spre gară prin gradina ta? Vreau să prind trenul de 7 Treci, vecine! Dacă te simte câinele meu, îl prinzi și pe cel de 7:00!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191