Bancnota care se vinde cu suma de 6.000 de lei pe OLX. Tu o ai acasă?

Bancnota care se vinde cu suma de 6.000 de lei pe OLX. Tu o ai acasă?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că monedele și bancnotele vechi se vând cu sume fabuloase pe site-urile de anunțuri din România, iar colecționarii le caută zilnic pentru a le cumpăra. Ei bine, în acest articol îți vom vorbi despre bancnota care se vinde cu suma de de lei pe OLX. Tu o ai acasă? Iată despre ce bancnotă românească este vorba!

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

O bancnotă din anul 1998 se vinde cu o sumă impresionantă pe site-ul de anunțuri OLX. Ar trebui să verifici și tu dacă o ai acasă, pentru a o vinde cu prețuri mari în România. Această piesă veche se vinde cu nici mai mult, nici mai puțin de de lei.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Bancnota care se vinde cu suma de de lei pe site-ul de anunțuri OLX este cea de de lei cu chipul lui Mihai Eminescu. Această piesă veche a fost emisă în anul 1998, iar dacă o ai acasă poți obține bani frumoși pe ea.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191