Bandă de hoţi, filmată când fură un bancomat cu un exacavator, în Italia | Imaginile au devenit virale

Bandă de hoţi, filmată când fură un bancomat cu un exacavator, în Italia | Imaginile au devenit virale

Imagini incredibile surprinse de un martor cu telefonul mobil, în orașul Catania din Italia. O bandă de hoți a fost filmată în momentul în care sparge bancomate cu ajutorul unui excavator.

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

O bandă de hoți a fost filmată în momentul în care sparge bancomate cu ajutorul unui excavator.

DIICOT a spart o rețea care vindea dorguri în liceele din Bucuresti/ Printre suspecți sunt și elevi / Procurorii au descoperit canabis, cocaină, ketamină și Xanax

Imaginile de pe rețelele de socializare au devenit virale și astfel s-au autosesizat si carabinierii.

Judecator Gabriela Baltag (CSM): Justitia care nu ne va mai apartine, in curand

 

Aceste imagini arată în detaliu și foarte clar modul în care acționează această bandă care nu pare să fie la prima spargere.

 

Este vorba de cinci bărbați care s-au dus la poșta italiană și au scos din zid bancomatul, cu ajutorul unui excavator, pe care l-au încărcat într-o furgonetă și apoi s-au făcut nevăzuți.

Carabinierii s-au autosesizat, vizionând aceste imagini care sunt virale in Italia, și au început să-i caute și să-i identifice pe cei cinci bărbați care fac parte cu siguranță dintr-o bandă extrem de organizată.

 

Pe de altă parte, pe rețelele de socializare din Italia, imaginile au stârnit foarte multă indignare, asta pentru că cetățenii îl acuză pe cel care a filmat, că în loc să filmeze în detaliu, mai bine suna și alerta autoritățile.

Astfel, banda la acest moment ar fi fost deja prinsă, iar hoții ar fi plătit pentru faptele lor.

Potrivit autorităților locale, este vorba despre o grupare foarte bine organizată care are doua filiale în zonele Catania și Trapani din Italia.

Video AICI

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191