Baraj de netrecut pentru handbalistele Prahovei

Baraj de netrecut pentru handbalistele Prahovei

Pentru al doilea sezon consecutiv handbalistele de la Activ Prahova nu au reușit să treacă de barajul „impus” de echipele din Liga Florilor. Dacă sezonul trecut ele au terminat ultima șansă de a prinde Liga Florilor cu trei înfrângeri, de data aceasta, tot la Mioveni, au „smuls” un egal cu CSM Deva, echipă care le învinsese de trei ori până la acest turneu. A fost un egal cu multe goluri și care a arătat o anumită reacție de orgoliu, dar și faptul că unele jucătoare evoluează mai bine atunci când nu există presiunea rezultatului. La acest capitol acestea trebuie să învețe să joace în meciurile cu miză altfel le va fi greu să evolueze în carieră. De apreciat faptul că au revenit de la o diferență de -8 goluri, consemnată la pauză, terminând neînvinse acest ultim joc.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

CSM Deva – Activ Prahova 34-34 (21-13)
Activ: Ivașcu, Abed-Kader 1 gol – Beșleagă 9, Andrița 7, Taivan 6, Sava 4, Dumitrașcu 2, Capră 2, Epureanu 1, Vizitiu 1, Berbece 1, Șelaru, Popescu, Vrabie, Ilie, Fînaru.

Înainte de întâlnirea cu echipa antrenată de Vali Ardean-Elisei pentru formația prahoveană a fost contactul cu un alt nume mare din handbalul românesc, Gheorghe Tadici. A fost o înfruntare în care Berbece și colegele sale au dat destule emoții adversarelor care s-au impus de-abia în finalul jocului. De înțeles lipsa de marcaj la Emilija Lazic, cea mai periculoasă handbalistă a Zalăului. Aceasta a reușit numai puțin de 17 goluri în poarta Activului!! Tot în acest meci s-a văzut și faptul că unele handbaliste de la Activ joacă la adevărata valoare atunci când își doresc. Totuși, nu este corect pentru colege și club să evoluezi foarte bine fiind ambiționată de anumite motive, iar în alte partide, tot cu miză, să nu mai ai aceași atitudine.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

HC Zalău – Activ Prahova 28-26(14-14)
Activ: Abed-Kader, Ivașcu – Berbece 7 goluri, Beșleagă 5, Capră 4, Popescu 3, Dumitrașcu 3, Taivan 2, Vrabie 1, Sava 1, Șelaru, Ilie, Epureanu, Vizitiu, Fînaru.

Atitudine a existat doar o repriză pentru componentele Activului în debutul Turneului de Menținere/Promovare în Liga Florilor. Au jucat cu CSM Târgu-Jiu, cea mai bună echipă prezentă la Mioveni, iar evoluția din partea secundă nu lasă loc de multe comentarii și în condițiile în care poarta Activului „a anunțat” că nu este în zilele ei bune la acest baraj. A mai trecut un sezon în care Activ Prahova nu a găsit accesul spre prima ligă astfel că trebuie să o ia de la capăt începând cu septembrie atunci când va începe un nou sezon în Divizia A.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

CSM Tg-Jiu – Activ Prahova 31-20(17-10)
Activ: Abed-Kader, Ivașcu – Popescu 3 goluri, Fînaru 3, Beșleagă 3, Sava 3, Dumitrașcu 2, Taivan 2, Ilie 1, Capră 1, Berbece 1, Andrița 1, Șelaru, Vizitiu, Epureanu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191