Bărbatul care sfida moartea a căzut în gol din vârful unui zgârie-nori în timp ce încerca să pozeze peisajele

Bărbatul care sfida moartea a căzut în gol din vârful unui zgârie-nori în timp ce încerca să pozeze peisajele

Un fotograf francez, celebru pe rețelele de socializare pentru cascadoriile sale, a murit după ce a căzut dintr-un zgârie-nori din Hong Kong, în timp ce încerca să pozeze peisajul.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Remi Lucidi, mai cunoscut online ca Remi Enigma, ar fi rămas blocat în afara penthouse-ului de la ultimul etaj al complexului Trengunter Tower, bătând frenetic la o fereastră, scrie  

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Tânărul de 30 de ani și-a pierdut apoi echilibrul și a căzut 68 de etaje în gol, murind pe loc. Un agent de securitate de la clădire a încercat să-l oprească pe Lucidi, care a pretins că este în vizită la un prieten de la etajul 40, dar fanul sporturilor extreme a reușit să se îndrepte mai sus în clădire, potrivit oficialilor din Hong Kong.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Imaginile de securitate îl arată pe bărbat la etajul 49 și urcând scările până în partea de sus a clădirii. Ofițerii de securitate îl urmăresc. Fotograful a găsit mai târziu o trapă care ducea pe acoperiș.

Lucidi a fost văzut ultima dată în viață la , bătând la fereastra penthouse-ului complexului, ceea ce a determinat apoi o femeie de serviciu din apartament să cheme poliția.

Camera lui Lucidi găsită la locul morții sale ar avea mai multe imagini cu alte cascadorii și urcări care sfidează moartea.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191