Baschetbaliștii de la CSM Petrolul au târguit la ,,Caragiale”

Baschetbaliștii de la CSM Petrolul au târguit la ,,Caragiale”

Baschetbaliștii de la CSM Petrolul au fost prezenți, astăzi, la Târgul de Crăciun organizat de Consiliul Școlar al Elevilor din Colegiul Național ”Ion Luca Caragiale” din Ploiești. Vizita surpriză a fost primită cu bucurie de sutele de elevi implicaţi în eveniment, care au întrerupt pentru moment… vânzările şi s-au adunat pe terenul de baschet în jurul sportivilor de la CSM Petrolul Ploieşti.

Fost elev al colegiului, Andrei Ene le-a vorbit despre importanţa sportului în viaţa lor, indiferent că îl practică de plăcere sau de performanţă, după care s-a trecut la poze, selfie-uri şi autografe. O minge cu autografele jucătorilor a ajuns în posesia organizatorilor, care au pus-o la bătaie în cadrul tombolei ce s-a desfășurat la finalul evenimentului. Tinerii comercianţi nu au uitat scopul evenimentului, aşa că n-au ezitat să-i abordeze pe baschetbaliști şi să-i atragă spre propriile standuri pentru a-i convinge să le cumpere produsele, indiferent că a fost vorba despre ornamente de Crăciun, despre tot felul de dulciuri – cozonac, plăcinte, fursecuri, biscuiţi etc – sau despre băuturi, de preferat calde ţinând cont de vreme.

Cei mai mulţi dintre expozanţi au avut amplasate la standuri cutii pentru donaţii
destinate lui Matei Caravia, sportivul de la CSM Ploieşti care a fost elev al colegiului şi trece acum prin momente dificile. De reamintit faptul că, la meciul pe care CSM Petrolul îl va susţine, vineri, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor Olimpia, în compania Rapidului, se va organiza o strângere de fonduri pentru Matei. Sursa:csmploiesti.ro

Evz.ro: Cum au motivat judecatorii de la Tribunalul Bucuresti achitarea in dosarul inventat de Lucica Onea

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191