Baschetbaliștii Petrolului vor să bată palma!

Baschetbaliștii Petrolului vor să bată palma!

Baschetbaliștii Petrolului vor să bată palma având cinci victorii pe ea. Deocamdată, au patru consecutive ceea ce i-a ajutat să urce pe podiumul Conferinţei A a Ligii Naţionale de Baschet Masculin. Însă pentru “give me five” Mitchell și colegii săi trebuie să treacă de o formație europeană. Mâine, în Sala Olimpia vine SCM „U” Craiova, o grupare ce joacă cu succes în Europa, dovada fiind că s-a calificat din Faza Grupelor a FIBA Europe Cup!

Primaria Albesti Paleologu, amendata de Garda de Mediu Prahova! Tone de deseuri, descoperite in Cricovul Sarat

Chiar dacă au avut probleme la jocurile din deplasare, vezi eșecurile la FC Argeş şi CSM Târgu Mureş, formaţia craioveană rămâne o trupă periculoasă care s-a aflat mereu în lupta pentru podium, după cum a declarat managerul echipei CSM Petrolul, Ionuț Ivan:,,Este o echipă cu tradiţie, care mereu s-a aflat în lupta pentru podium în ultimii ani, şi cu siguranţă îşi doresc să revină şi în campionat, unde au avut unele sincope. Noi avem, însă, încredere în modul în care ne-am pregătit în ultima vreme, avem încredere în jucători şi sperăm să facem un meci cât mai bun care să ne aducă o nouă victorie. Cu siguranţă va fi un meci extrem de disputat, în care echipa mai focusată va avea câştig de cauză, iar aceea sper să fie CSM Petrolul Ploieşti”, a declarat Ivan pentru csmploiesti.ro.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

În clasament, CSM-ul ocupă locul 3, cu 10 puncte, în timp ce SCM-ul se află pe locul 7 cu tot atâtea puncte. Partida programată să înceapă mâine seară, la ora 18.00, în Sala Sporturilor Olimpia, va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din Marius Ciulin (Constanţa), Laurenţiu Grigoraş (Buzău) şi Vlad Cotrobaş (Bucureşti). Comisar din partea Federaţiei Române de Baschet va fi Mihai Caraion, din Bucureşti.Sursa foto:facebook/csm ploiesti

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței