Bătaie în trafic, pe strada Cantacuzino. Un bărbat de 54 de ani a fost reținut de Poliție

Bătaie în trafic, pe strada Cantacuzino. Un bărbat de 54 de ani a fost reținut de Poliție

Doi soferi au fost implicati, vineri, intr-o altercatie, pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, pornita de la o sicanare in trafic.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Unul dintre acestia, un tanar in varsta de 24 de ani, a fost ranit cu un cutit de catre celalalt sofer, un barbat in varsta de 54 de ani. Acesta din urma a fost de retinut pentru 24 de ore.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Ce spune Politia:

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

 

Polițiștii Secției de Poliție nr. 3 au fost sesizați, la data de 7 iunie a.c, în jurul orei 15.45, de către un echipaj al Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești despre faptul că pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino două persoane s-ar agresa reciproc.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat doi bărbați de 24 și respectiv 55 de ani.

Din primele verificări a reieșit faptul că, în urma unei șicanări în trafic, urmată de discuții în contradictoriu, cei doi bărbați s-ar fi agresat fizic.

Ulterior, conflictul a escaladat, bărbatul de 55 de ani rănindu-l cu un obiect tăietor-înțepător pe celălalt.

În baza probatoriului administrat față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191