Bataie intr-un bar din Plopeni. Un tanar de 25 de ani, lovit cu salbaticie de doi barbati. Agresorii au fost retinuti pentru 24 de ore

Bataie intr-un bar din Plopeni. Un tanar de 25 de ani, lovit cu salbaticie de doi barbati. Agresorii au fost retinuti pentru 24 de ore

La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 06:15, polițiștii din cadrul Poliției orașului Băicoi au fost sesizați de către un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Cocorăștii Mislii, despre faptul că în timp ce se afla în incinta unei societăți de alimentație publică din Plopeni, ar fi fost agresat de un alt bărbat.

Primaria Albesti Paleologu, amendata de Garda de Mediu Prahova! Tone de deseuri, descoperite in Cricovul Sarat

Din verificări a reieșit faptul că, în jurul orei 04:30, timp ce se aflau în incinta localului, între apelant și un alt bărbat în vârstă de 31 de ani, din orașul Popeni a izbucnit un conflict verbal, care ulterior a degenarat, acesta din urmă fiind lovit de apelant, moment în care, în altercație a intervenit un al treilea bărbat în vârstă de 50 de ani, tot din orașul Plopeni.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

În urma altercației, deși a suferit mai multe răni, tânărul nu a solicitat sprijinul unui echipaj medical, deplasându-se la domiciliul său de unde a anunțat organele de poliție.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

În urma verificărilor efectuate, persoanele bănuite de comiterea faptei au fost depistate și conduse la sediul poliției în vederea audierii.

Astfel, în baza probatoriului administrat, ieri, 23 octombrie a.c., față de cei doi bărbați cu vârstele de 31, respectiv 50 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentați unității de parchet competente.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe