Batrana de 88 de ani din Carbunesti, disparuta de acasa, a fost gasita in padurea din apropiere. Femeii i se facuse rau

Batrana de 88 de ani din Carbunesti, disparuta de acasa, a fost gasita in padurea din apropiere. Femeii i se facuse rau

*Femeie de 88 de ani din satul Cărbunești, dispărută de acasă, a fost găsită teafără*

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Ieri, 10 noiembrie a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cărbunești au fost alertați de către o femeie, cu privire la faptul că de la ora 8 dimineața nu mai știe nimic de soacra sa, în vârstă de 88 de ani, care a plecat de la domiciliul comun din satul Cărbunești și nu s-a mai întors.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Membrii familiei au plecat în căutarea bătrânei, însă fără nici un rezultat.

Vai de amărâții de primari! Edilul Mircea Corbu (Buşteni) fură apă direct din rețeaua Hidro Prahova. Polițiştii au descins acasă la primar

Imediat după momentul apelului, polițiștii Secției de poliție rurală Bălțești au constituit o echipă operativă și au pornit cu încredere că o vor găsi teafără și nevătămată.

După aproximativ o oră de cercetări, polițiștii au observat-o pe bătrânică, căzută într-o zonă cu mărăcini, pe un deal din apropierea locuinței.

Tanti Florentina era conștientă, dar destul de slăbită.

După ce a fost consultată de personalul medical sosit la fața locului, a reușit să povestească polițiștilor că ar fi plecat să culeagă păpădie pentru păsările din gospodărie. La un moment dat acesteia i s-a făcut rău și a căzut, nemaiputându-se ridica până la sosirea polițiștilor.

Ne bucurăm că finalul a fost cel așteptat de către polițiștii noștri.

Felicitări celor 4 polițiști, Mădălina, Valentina, Adrian și Laurențiu pentru că au avut încredere că totul va fi bine!
Comunicat IJP PRAHOVA