Bilete pentru primul meci din grupă

Bilete pentru primul meci din grupă

Petrolul va disputa, joi, de la ora 18.15, pe “Ilie Oană”, primul joc din cadrul grupelor ediției 2022-2023 a Cupei României Betano. Adversara echipei ploieștene va fi Sepsi Sf. Gheorghe, formație ce va veni pentru a doua oară la Ploiești după ce prima dată a sosit cu ocazia meciului din Superliga încheiat la egalitate, 1-1. Începând de astăzi, biletele pentru acest joc pot fi procurate și de la casa stadionului “Ilie Oană”, ce va fi deschisă conform următorului program:

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

– marți, 18 octombrie: 12.00 – 20.00.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

– miercuri, 19 octombrie: 12.00 – 20.00.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

– joi, 20 octombrie: 10.00 – 18.15.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

– Peluze: 10 lei.

– Tribuna 2: 20 lei.

– Tribuna 1: 25 lei.

– Tribuna 0: 35 lei

– Lojă: 100 lei.

De asemenea, biletele pot fi procurate și online, accesând www.entertix.ro. Important: abonamentele emise pentru sezonul 2022-2023 sunt valabile și la meciurile pe care Petrolul le organizează în cadrul Cupei României. După cum se știe, din acest an Cupa României are o nouă formă de desfășurare, cu o fază a grupelor în care fiecare echipă va disputa câte trei meciuri. Din Grupa A, cea a Petrolului, mai fac parte, pe lângă Sepsi, și FC U Craiova, FC Voluntari, Unirea Slobozia și Dinamo București. “Lupii” vor mai juca, pe parcursul acestei grupe, cu FC U Craiova și Unirea Slobozia. Primele două clasate vor accede în sferturile de finală ale competiției.

Altfel, grupele de juniori ale Petrolului au reușit ,,trei din patru”, adică au câștigat trei din cele patru meciuri disputate în week-end. Echipa pregătită de către Laurențiu Tureac și-a asigurat, practic, accesul în faza play-off, datorită succesului, 5-1, pe terenul celor de la LPS Buzău. În acest joc au marcat: Juan Pătrașcu (3) și Cătălin Tolea (2). După șapte runde, Petrolul ocupă locul 4 în clasament, cu 16 puncte. În etapa viitoare,formația ploieșteană va juca, pe teren propriu, cu Concordia Chiajna (duminică, 23 octombrie, ora 12.00, stadion „Chimia”, Brazi).

În Liga Elitelor „U17”, petroliștii au bifat prima victorie a sezonului, 6-0 pe terenul formației LPS Buzău, datorită golurilor marcate de: Raul Oprea, Alejandro Alexe, Sebastian Guiu (2), Ștefan Moraru, Alexandru Țenescu. În clasament, Petrolul ocupă locul 10 (5 puncte) și va juca, în etapa viitoare, tot pe teren propriu, cu Concordia Chiajna (duminică, 23 octombrie, ora 14.00, stadion „Chimia”, Brazi). Învingătoare a fost și reprezentanta petrolistă din Liga Elitelor „U16”, 4-3, în deplasare, cu LPS Suceava. Succesul a venit datorită golurilor marcate de: Dragoș Răducanu (2), Ionuț Andrei, Damian Ștefan.

După nouă runde, echipa petrolistă ocupă locul 10 în clasament, cu 10 puncte. În etapa viitoare, Petrolul Ploiești va juca, pe teren propriu, cu Sepsi Sf. Gheorghe (sâmbătă, 22 octombrie, ora 12.00, stadion „Chimia”, Brazi). În schimb, la debutul în Liga Elitelor „U15”, FC Petrolul a pierdut meciul disputat, pe teren propriu, cu Juniorul Brașov, scor 0-2. În etapa viitoare, trupa lui Manolache va juca în deplasare, cu Petrosport Ploiești (duminică, 23 octombrie, ora 10.00, stadion „Conpet”, Strejnic).Sursa:fcpetrolul.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191