Bogdan Cîrlan de la „Insula iubirii” are o nouă iubită, după ce Claudia l-a părăsit: „Este persoană publică”

Bogdan Cîrlan de la „Insula iubirii” are o nouă iubită, după ce Claudia l-a părăsit: „Este persoană publică”

Bogdan Cîrlan, fostul concurent de la Insula iubirii, a dezvăluit că are o nouă iubită. După ce a cerut-o în căsătorie pe Claudia în emisiune, aceasta l-a părăsit la 3 luni de la încheierea filmărilor.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii are o nouă iubită și a făcut primele declarații despre schimbările din viața sentimentală pe platforma TikTok. Fostul concurent nu dorește să-și expună partenera în mediul online, ținând cont că aceasta este persoană publică.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

După încheierea filmărilor pentru reality show-ul de la Antena 1, viața lui Bogdan s-a schimbat considerabil. Bogdan Cîrlan și Claudia Florescu au format unul dintre cele cinci cupluri care au participat la „Insula Iubirii”, sezonul 7. La finalul show-ului, cei doi au plecat logodiți din Thailanda, cu planuri de a-și întemeia o familie. Cu toate acestea, la câteva luni distanță, relația lor s-a încheiat, aceasta fiind dorința Claudiei.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Între timp, Bogdan Cîrlan și-a refăcut viața amoroasă și a făcut primele declarații despre noua lui parteneră, care îl susține și îl acceptă așa cum este. Într-un live pe platforma TikTok, fostul concurent a răspuns curiozităților fanilor, inclusiv întrebărilor legate de viața sa sentimentală.

„Noua mea iubită mă susține din toate punctele de vedere, dar nu financiar, așa cum poate crede foarte multă lume. Noua mea iubită sau cum vreți voi să-i spuneți mă acceptă fix așa cum sunt eu, a spus că ea nu vrea să mă schimbe cu absolut nimic, că ea s-a îndrăgostit de mine fix așa cum sunt eu. Ea mă respectă și mă acceptă fix așa cum sunt eu”, a declarat el.

Fostul participant la „Insula Iubirii’ a recunoscut că are o nouă iubită și a subliniat faptul că aceasta nu încearcă să-l schimbe, ci îl acceptă exact așa cum este. Deși Bogdan Cîrlan nu a dezvăluit identitatea noii sale iubite, fanii sunt nerăbdători să afle mai multe detalii despre această relație și să vadă cum evoluează în viitorul apropiat.

Bogdan a explicat că momentan nu se va afișa pe rețelele de socializare cu iubita lui, pentru că aceasta este persoană publică și nu dorește să fie expusă. „Nu am voie să pun momentan poze cu iubita mea, pentru că este persoană publică. Când o să fie ok să ne afișăm și să punem pozele respective sau să apărem împreună, atunci o vom face fără nicio problemă, fără regrete, fără nimic”, a spus concurentul de la Insula Iubirii.

La ultima ceremonie a focului, Bogdan Cîrlan a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Claudia Florescu. Bruneta a acceptat, însă la trei luni după încheierea filmărilor, ea a decis să pună punct relației.

„Vreau să părăsim insula nu doar împreună, ci împreună ca o familie”, a zis Bogdan, extrem de emoționat, în finala „Insula iubirii”. „Cred că este răspunsul meu este evident”, a spus Claudia Florescu.

Povestea lor de dragoste s-a încheiat la trei luni după terminarea show-ului de la Antena 1, iar concurenta a spus ce a nemulțumit-o la fostul ei partener și motivul pentru care l-a părăsit.

„După revenirea noastră în România a fost o perioadă frumosă, o perioadă cu ambiții, după care lucrurile s-au schimbat. La distanță de vreo 3 luni am decis să ne despărțim. Îi place să trăiască în confortul lui și asta niciodată nu mi-a plăcut la el, că nu a făcut măcar un pas mai mult decât putea”, a mărturisit Claudia.

Bogdan a suferit enorm după ce iubita lui l-a părăsit: „Am avut o cădere, nu aveam chef să muncesc, nu aveam chef să fac absolut nimic. Și în momentul de față mă întreb de ce am căzut, de ce m-am lăsat. Cred că a fost relaxarea aia dată de faptul că nu pot să o pierd”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191