Bogdana de la Mireasa, mesaj tranșant la adresa bărbaților, după ce s-a spus că s-a despărțit de Liviu! Fosta concurentă a dat cărțile pe față: ”Diferența dintre…” / FOTO

Bogdana de la Mireasa, mesaj tranșant la adresa bărbaților, după ce s-a spus că s-a despărțit de Liviu! Fosta concurentă a dat cărțile pe față: ”Diferența dintre…” / FOTO

S-a spus că Bogdana și Liviu de la Mireasa s-au despărțit, iar de atunci au apărut o mulțime de speculații! Fosta concurentă nu a confirmat aceste zvonuri, dar câteva mesaje pe care le-a postat pe rețelele de socializare ar putea să explice situația. Iată ce mesaj tranșant a transmis la adresa bărbaților!

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Bogdana și Liviu s-au cunoscut în casa Mireasa, acolo unde a început și povestea lor de dragoste. Relația lor a continuat și după emisiune, însă acum zvonurile spun că lucrurile nu ar mai fi așa cum și-ar fi dorit. Din acest motiv, cei doi ar fi adus deja la separare și nu ar mai forma un cuplu.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Bogdana de la Mireasa a transmis un mesaj acid la adresa bărbaților

De-a lungul edițiilor din sezonul 8, Bogdana a avut mereu o atitudine sinceră și a spus lucrurilor pe nume de fiecare dată. Acest lucru se întâmplă și acum, când sesizează lucruri pe care vrea să le exprime în spațiul public.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Deși nu a vorbit până acum despre presupusa despărțire și nu se știe dacă mai formează sau nu un cuplu cu Liviu, Bogdana a transmis un mesaj acid.

Fosta concurentă a postat o imagine cu două tipuri de bărbați, care au priorități diferite, spunând că aceasta este diferența dintre un simplu băiat sau un bărbat adevărat.

Conform imaginii, bărbații adevărați sunt cei care își prioritizează femeile din viața lor și cariera. Nu se știe dacă acest mesaj se adresează cuiva, sau este o simplă constatare a Bogdanei.

Fosta concurentă a făcut public un alt mesaj neașteptat

Bogdana de la Mireasa i-a băgat și mai mult pe fani la bănuieli, după ce a făcut public un alt mesaj cu subînțeles. Judecând după text, fosta concurentă nu ar fi în tocmai cea mai bună perioadă a vieții ei, însă este convinsă că va trece cu bine peste toate încercările.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191