Bombă! Cine sunt infractoarele cu legitimatie de la DSV, care şantajează patroni de restaurante din Ploieşti

Bombă! Cine sunt infractoarele cu legitimatie de la DSV, care şantajează patroni de restaurante din Ploieşti

Dupa cum am anuntat in materialul anterior (vezi aici: În atenția DSVSA Prahova/ Angajații instituției şantajează patronii firmelor din Ploieşti?! Informații uluitoare!), continuam sa investigam pe cont propriu cazul celor doua infractoare, purtatoare de legitimatie de la DSVSA Prahova, care au iesit la „agatat” patroni de restaurante din Ploiesti.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Speram ca in paralel cu ancheta noastra, are loc si o ancheta interna a Directiei Sanitar-Veterinare, nu de alta, dar avem o presimtire ca deznodamantul va fi extrem de interesant.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Pentru inceput, avem o imagine care le infatiseaza pe cele doua santajiste in incinta restaurantului din Ploiesti pe care l-au vizitat in calitate de „combinatori imobiliari” (revenim cu detalii foarte interesante despre cerinta celor doua infractoare cu legitimatie), unde, spre nesansa lor, exista camere de supraveghere.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Pe langa abuzul si ilegalitatile comise de cand au trecut pragul localului, pornind de la solicitari de favoruri personale, santaj si amenintare, folosirea functiei pentru obtinerea de beneficii etc, mai exista o problema la fel de grava, iar firul rosu duce catre o anume doamna Marinescu.

Se pare ca aceasta doamna Marinescu (pe numele careia am pornit o a doua investigatie pe care o vom prezenta cat de curand) le-a cerut celor doua infractoare cu legitimatie sa actioneze in numele si pentru beneficiul sau, prin diferite locatii din Ploiesti. Despre legatura personala dintre Marinescu si cele doua santajiste, dar si despre ce se ascunde in spatele relatiei acestora si ce favoruri ilegale si-au facut de-a lungul timpului, vom reveni in episodul urmator.

Momentan, atragem atentia tuturor proprietarilor de restaurante din Ploiesti asupra faptului ca cele doua infractoare umbla libere pe strazi si e posibil sa mai auzim de ele. Daca mai exista oameni de afaceri in Ploiesti care au fost santajati sau amenintati sau li s-au cerut favoruri de orice natura din partea celor doua, asteptam mesaj pe adresa redactiei (contact@phonline.ro).

 

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191