Bravo, fetelor! Rezultate extraordinare ale gimnastelor de la CSM Ploiesti

Bravo, fetelor! Rezultate extraordinare ale gimnastelor de la CSM Ploiesti

Ploieștiul are cu cine se mândri! Sportivele pregătite de Simona Puiu şi Liliana Băescu au reușit să obţină un titlu de campioană naţională, în concursul pe echipe, trei titluri de vicecampioană şi două medalii de bronz. Desfăşurate ieri şi astăzi în Sala Sporturilor Olimpia, Campionatele Naţionale de Gimnastică Ritmică pentru Junioare şi Senioare s-au încheiat fericit pentru CSM Ploieşti.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Cu evoluţii mult mai bune decât la „Rhytmic Star”, Sabina Enache a fost la înălţime şi a cucerit titlul de campioană naţională în întrecerea pe echipe, în care a concurat, în baza colaborării CS Sportul Studenţesc – CSM Ploieşti, alături de campioana absolută Annaliese Drăgan! Cele două sportive au avut un total de 231.750 puncte (Annaliese – 123.800 şi Sabina – 107.950).

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191