„Bravo”, parintilor care uita sa-si educe plozii! Bataie intre eleve, la Scoala Centrala din Campina. O tanara a fost luata la palme de doua colege

„Bravo”, parintilor care uita sa-si educe plozii! Bataie intre eleve, la Scoala Centrala din Campina. O tanara a fost luata la palme de doua colege

Astfel de incidente ne fac sa ne gandim ca unii dintre noi nu ar trebui sa luam in calcul „inmultirea” speciei, din moment ce ne lipsesc toate atributele necesare evolutiei.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Ca elev de clasa a 5-a, sa ai apucaturi violente fata de un alt copil si sa inregistrezi scena pentru a te lauda pe Tik Tok, e absolut inadmisibil si revoltator. Nici daca era vorba despre baieti nu exista justificare, dar ca adolescenta, imaginea pe care o creezi e absolut oribila. Si la adresa ta, dar si a parintilor.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Nu se cunosc exact motivele care au dus la producerea scenelor oribile, insa politistii au deschis dosar penal si efectueaza cercetari. La fel a promis si conducerea scolii, demararea unei anchete interne si pedepsirea vinovatilor.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Comunicatul IJP Prahova:

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini ce ilustrează o altercație între 3 eleve într-o unitate de învățământ din municipiul Câmpina, compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova este abilitat să comunice următoarele:

La data de 14 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați despre faptul că într-o unitate de învățământ din municipiu a avut loc un conflict între 3 minore.

La acest moment se efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt, identificării persoanelor implicate și luării măsurilor legale ce se impun.”

Asteptam rezultatele acestor investigatii.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191