Breaking News! Leo de la Strehaia a fost eliberat din pușcărie: cum arată „prințul țiganilor”, după 2 ani de „suferință”

Breaking News! Leo de la Strehaia a fost eliberat din pușcărie: cum arată „prințul țiganilor”, după 2 ani de „suferință”

Leo de la Strehaia a fost eliberat din pușcărie! „Prințul țiganilor” a postat, astăzi, 5 septembrie, o poză pe Facebook prin care își anunță eliberarea. Personajul controversat a fost întâmpinat de întreaga familie la ieșirea din penitenciar!

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Leo de la Strehaia a fost eliberat din pușcărie

Fostul iubit al asistentei TV, Loredana Chivu a ajuns la închisoare în urmă cu doi din cauza unui dosar de evaziune fiscală. Acum, controvesatul personaj monden a fost pus în libertate, iar la Penitenciarul din Drobeta Turnu Severin a fost așteptat de cele mai dragi persoane din viața sa. Pentru a celebra momentul, Leo a postat și o poză pe Facebook în care anunță că este în sfârșit liber, după o perioadă grea în spatele gratiilor în care a avut și probleme grave de sănătate. După cum se știe, „prințul țiganilor” suferise un atac cerebral.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Vă pup, prieteni! Am venit acasă de la pușcărie”, a transmis Leo pe pagina sa de Facebook.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

De ce a ajuns la închisoare Leo de la Strehaia

Vă reamintim că Ion Stelică Mihai, cunoscut sub numele de Leo de la Strehaia, a fost condamnat, în anul 2021, la doi ani și jumătate de închisoare cu executare. Mama lui, Maria Mihai zisă și Patroana, fratele vitreg, Ioan Mihai, şi încă o persoană pe nume Dumitra Ionuţ au primit și ei câte 2 ani de detenţie, respectiv 1 an și 6 luni. . 

Ion-Stelică Mihai zis și Leo de la Strehaia a fost acuzat de tentativă la stabilirea cu rea-credinţă de către contribuabil a impozitelor, taxelor sau contribuţiilor, având ca rezultat obţinerea fără drept a unor sume de bani cu titlu de rambursări sau restituiri de la bugetul general consolidat.

Maria Mihai, mama cântărețului, Ionuț Dumitra și Ioan Mihai, fratele lui Leo au fost condamnați la câte doi ani închisoare cu executare, pentru complicitate la tentativă la fapta săvârșită de Ion-Stelică Mihai. Cel din urmă a fost reţinut pentru executarea unei pedepse în alt dosar.

„Suntem la arest, aici, la Severin. Suntem cu copiii după noi. Am lăsat totul acasă baltă. Prieteni, s-a terminat totul! Nu mai e nimeni acasă! A rămas pustiu!”, spunea, atunci, mama lui Leo de la Strehaia. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191