Breaking/ Un barbat din Targsoru Vechi a murit la locul de munca dupa ce a fost lovit de un cablu metalic

Breaking/ Un barbat din Targsoru Vechi a murit la locul de munca dupa ce a fost lovit de un cablu metalic

La data de 23 mai a.c., în jurul orei 10.30, polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Cocorăștii Colț au fost sesizați cu privirea faptul că în incinta unei societăți comerciale din comuna Ariceștii Rahtivani un angajat ar fi fost lovit de un cablu metalic și este posibil să fie decedat.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

 

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

În baza sesizării polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 41 de ani din comuna Târgșoru Vechi, care a fost declarat decedat de către un echipaj medical.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Ploiești în cazul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate si sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Comunicat IJP PRAHOVA

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191