Budescu prinde lotul!

Budescu prinde lotul!

Costica Budescu prinde lotul de 20 pentru prima oara de cand a semnat cu Petrolul. Daca la ultimul antrenament de dinaintea jocului fotbalistul nu va avea nici o problema atunci va fi pe banca la infruntarea cu Sepsi Sf. Gheorghe. Duelul Petrolul-Sepsi face parte din grupa A a Cupei Romaniei Betano si se va disputa maine, de la ora 18.15, pe arena ,,Ilie Oana”.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Principalul Nicu Constantin a vorbit despre varianta de a le acorda minute si jucatorilor care au evoluat mai putin pe parcursul acestui sezon. „Ce pot să spun clar la acest moment este că intenționăm să-i oferim posibilitatea lui Budescu să revină pe gazon, după o lungă perioadă în care, din cauza accidentării, a lipsit! El este în lot pentru întâlnirea de mâine și, dacă totul va fi în regulă, atunci va intra pe parcursul meciului”, a spus Constantin.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Antrenorul Petrolului a declarat pentru siteul oficial al clubului ca fiind o alta competitie, probabil ca lucrurile vor fi un pic diferite acum, fata de jocul din campionat:,,Pentru noi, Cupa României este o întrecere pe care o abordăm în cel mai serios mod cu putință, pentru că reprezintă un obiectiv important și vrem să ajungem cât mai departe! Apoi, este clar că avem nevoie să obținem un rezultat pozitiv, pentru că venim după o serie de cinci înfrângeri consecutive, căreia trebuie să-i punem capăt!”, a mai declarat antrenorul „galben-albaștrilor”.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Din grupa cu Petrolul si Sepsi mai fac parte Voluntari, Craiova 1948, Unirea Slobozia si Dinamo București. Conform regulamentului competitiei, fiecare echipa va disputa doar trei meciuri, Petrolul avand de jucat, pe langa Sepsi, cu Slobozia (deplasare) si Craiova 1948 (acasă). Primele doua clasate din aceasta grupa vor accede in faza sferturilor de finala ale competitiei. Sursa:fcpetrolul.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191