Budescu:’’Altfel este când termini cu o ultimă împresie bună”

Budescu:’’Altfel este când termini cu o ultimă împresie bună”

Costică Budescu și colegii săi de la Petrolul și-au dorit mult să termine anul cu o victorie, pe teren propriu, în fața celor de la Craiova 1948. Numai că au trebuit să se mulțumească doar cu un punct după un joc cu de toate. Goluri frumoase, goluri anulate, o eliminare, ocazii și atmosferă. Irobiso a marcat din centrarea rapidă și deșteaptă a lui Budescu, iar în partea secundă Bauza a egalat cu un șut pe un culoar tare favorabil. Același Budescu s-a supărat când antrenorul l-a schimbat, însă la final acesta și-a revenit declarând că își dorea foarte mult să câștige partida.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Budescu:’’ Era bine dacă încheiam și cu o victorie. Am fost supărat la schimbare, dar asta este, îmi doream să joc până la final, chiar vroiam să câștig acest meci. Vorbisem și cu băieții în vestiar, am zis să jucăm la victorie pentru că altfel este atunci când termini cu o ultimă impresie bună. La golul anulat, nu știu ce să zic, eram în vestiar, l-am văzut la TV, nici noi nu mai înțelegem când e ofsaid și când nu e. După regulament este ofsaid, dar acum nu mai avem ce face. Eu zic că portarul a văzut mingea, Irobiso nu l-a deranjat, l-a deranjat mai mult gazonul!”.

Poate cel mai bun fotbalist al Petrolului în jocul cu Craiova 1948 a spus, la finalul meciului, că ar fi trist ca acesta să fie ultimul său meci în tricoul galben-albastru:’’Ar fi trist să fie ultimul meu meci la Petrolul! S-a tot vorbit, însă eu sunt jucător la Petrolul, aici sunt și îmi fac treaba în continuare. Știu că situația financiară nu este bună, dar dacă este nevoie să mă vândă pe mine și pot ajuta Petrolul prin acest lucru, normal că vreau. Asta am văzut când am venit la Petrolul, este un loc în care pot să cresc ca fotbalist și să mă duc mai departe. Dacă aste e situația e bine, câștig și eu, câștigă și Petrolul! La momentul acesta eu nu știu de nici o ofertă pentru mine. În România sunt 4-5 echipe unde aș vrea să joc pentru că se bat la campionat și eu acolo vreau să reușesc.”

Antrenorul Nicolae Constantin a declarat că Petrolul a câștigat un punct și îi înțelege supărarea lui Budescu:”Rezultatul echitabil, am câștigat un punct și îl merităm cu prisosință. Mulțumit pentru că am întâlnit o echipă puternică, peste Petrolul la acest moment. La golul anulat nouă cred că a fost ofsaid după imaginile pe care le-am văzut. La roșul primit de Jair am înțeles că a fost ușor acordat, așa mi s-a spus. Chiar dacă făceam 2-0 în startul reprizei secunde nu cred că era meciul jucat nici atunci pentru că, practic, mai era o repriză de jucat, ăsta este fotbalul. Și ei au avut ocazii, gol anulat, de aceea am spus că este un rezultat echitabil. Budescu trebuie să înțeleagă că erau momente în care veniseră peste noi, Borța a fost în multe momente prins între doi adversari și trebuia într-un fel să echilibrăm situația acolo. Pot să-l înțeleg, dar trebuie să se pună un pic și în pielea antrenorului. Nu ne garanta nimeni că cu Budescu tot meciul am fi reușit să câștigăm meciul”.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

1-1, un rezultat ce ține Petrolul exact la jumătatea ierarhiei, în momentul în care se intră în pauza de iarnă. Superliga se reia pe 21 ianuarie, ultimele opt etape ale sezonului regular urmând să se desfășoare până pe 11 martie, atunci când se va trage linie și se va cunoaște cine va merge în play-off și cine va continua lupta pentru supraviețuire.Sursa foto:fcpetrolul.ro/cristi stavri

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191