Bulevardul Castanilor, inchis circulatiei marti dimineata. Vor avea loc evenimente dedicate Zilei Armatei

Bulevardul Castanilor, inchis circulatiei marti dimineata. Vor avea loc evenimente dedicate Zilei Armatei

Garnizoana Ploiești organizează ceremoniile prin care va fi marcată, la Ploiești, Ziua Armatei. Manifestările vor avea loc marți, în intervalul 10.00 – 11.30, în zona Monumentului Vânătorilor de la Gara de Sud.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

În programul prezentat de Garnizoana Ploiești se regăsesc depuneri de coroane, alocuțiuni ceremonii militare și religioase, manifestarea urmând să se încheie cu defilarea gărzii de onoare.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Ziua Armatei Române a fost instituită prin Decretul nr. 381 din 1 octombrie 1959. Anual, aceasta este marcată la data de 25 octombrie, pentru a le aminti constant românilor de eliberarea oraşului Carei, în 1944, care a însemnat de fapt atingerea obiectivului major al momentului întoarcerii armelor de la 23 august 1944, respectiv acela al eliberării întregului teritoriu de sub ocupaţia germano-maghiară şi anularea consecinţelor dictatului de la Viena, din 30 august 1940.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191