Bulevardul Castanilor, inchis circulatiei marti dimineata. Vor avea loc evenimente dedicate Zilei Armatei

Bulevardul Castanilor, inchis circulatiei marti dimineata. Vor avea loc evenimente dedicate Zilei Armatei

Garnizoana Ploiești organizează ceremoniile prin care va fi marcată, la Ploiești, Ziua Armatei. Manifestările vor avea loc marți, în intervalul 10.00 – 11.30, în zona Monumentului Vânătorilor de la Gara de Sud.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

În programul prezentat de Garnizoana Ploiești se regăsesc depuneri de coroane, alocuțiuni ceremonii militare și religioase, manifestarea urmând să se încheie cu defilarea gărzii de onoare.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Ziua Armatei Române a fost instituită prin Decretul nr. 381 din 1 octombrie 1959. Anual, aceasta este marcată la data de 25 octombrie, pentru a le aminti constant românilor de eliberarea oraşului Carei, în 1944, care a însemnat de fapt atingerea obiectivului major al momentului întoarcerii armelor de la 23 august 1944, respectiv acela al eliberării întregului teritoriu de sub ocupaţia germano-maghiară şi anularea consecinţelor dictatului de la Viena, din 30 august 1940.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!