Călin Donca, mesaj din închisoare! Ce a postat afaceristul pe contul de Instagram / VIDEO

Călin Donca, mesaj din închisoare! Ce a postat afaceristul pe contul de Instagram / VIDEO

Afaceristul Călin Donca a ales să comunice cu publicul direct din închisoare prin intermediul rețelei de socializare Instagram. Mesajul postat oferă detalii importante referitoare la situația sa juridică actuală și exprimă determinarea sa de a-și susține nevinovăția.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

În mijlocul procesului juridic în care se află, afaceristul Călin Donca a făcut public un mesaj pe contul său de Instagram, în care își exprimă punctul de vedere cu privire la situația sa juridică actuală.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Ce mesaj a transmis Călin Donca din închisoare

Afaceristul a ținut să ofere precizări detaliate pentru a corecta eventualele interpretări și pentru a informa publicul corect.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Conform declarației postate, Călin Donca se află în arest preventiv într-o cauză penală aflată într-o fază incipientă a urmăririi penale. Această măsură este luată în vederea strângerii de probe pentru a elucida situația sub toate aspectele. Totodată, a subliniat că arestarea preventivă este o măsură procedurală temporară și nu afectează prezumția de nevinovăție de care beneficiază până la soluționarea definitivă a cauzei.

Afaceristul, apel la înțelegere

Călin Donca a adăugat că în acest moment procesual nu se poate stabili nevinovăția sa, însă este ferm hotărât să utilizeze toate mijloacele legale pentru a contribui la aflarea adevărului în cauză. El a apelat la o înțelegere corectă a faptului că procesul penal nu ar trebui desfășurat în mass-media și a reafirmat încrederea sa totală în sistemul de justiție.

Prin acest mesaj, Călin Donca își exprimă determinarea de a-și dovedi nevinovăția cât mai curând posibil și adresează un apel la obiectivitate și corectitudine în tratamentul cazului său.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191