Cam asta e gradul de nesimtire, in Ploiesti. Cand iti pasa doar de tine, asteapta-te ca si angajatilor SGU sa le pese doar de incasat taxa de ridicare

Cam asta e gradul de nesimtire, in Ploiesti. Cand iti pasa doar de tine, asteapta-te ca si angajatilor SGU sa le pese doar de incasat taxa de ridicare

Nivelul la care a ajuns nesimtirea unora dintre soferi ne face sa credem ca nu vom deveni niciodata un oras civilizat si ca, oricate proiecte de dezvoltare s-ar implementa, intotdeauna vor exista factori precum tupeul si proasta crestere care sa saboteze orice lucru bun.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

In situatia de fata, e evidenta problema locurilor de parcare insa, si daca ar fi suficiente, tot s-ar gasi destui soferi care sa-si traga masinile si mai aproape decat altii, mai „in buza” magazinului, mai smechereste etc.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Pe strada Erou Calin Catalin nu ar trebui sa circule nici pietonii, nici persoanele cu handicap si nici mamele cu copiii in carucior, fiindca asa au decis doi „smecheri”, pe care nu i-a interesat decat de propriul confort.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

In cazul asta, sustinem actiunile SGU de ridicari si blocari roti si nu empatizam cu cei care se asteapta la clementa si indurare pe motiv ca „am lasat-o doar 3 minute”.

Privind imaginile ca cea surprinsa astazi, consideram ca pasuirea, ingaduita si clementa nu fac decat sa consolideze proastele obiceiuri.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191