Campanie antidrog, la Casa de Cultura a Studentilor Ploiesti. Lectie de viata, oferita de Connect-R

Campanie antidrog, la Casa de Cultura a Studentilor Ploiesti. Lectie de viata, oferita de Connect-R

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse împreună cu Casa de Cultură a Studenților Ploiesti a organizat, cu ocazia Zilei Mondiale a Educației, o campanie pentru prevenirea și combaterea consumului de alcool, tutun, droguri și de alte substanțe nocive, în rândul tinerilor și studenților.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Astfel, la Ploiești, a avut loc spectacolul de teatru cu temă antidrog ”Colivia cu iluzii”, de Cornel Udrea, prezentată de actorii Teatrului Studenţesc MOFT ai Casei de Cultură a Studenţilor Ploieşti.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Spectacolul a fost urmat de o dezbatere pe tema consumului de droguri, invitatul special al evenimentului fiind Connect-R, cel care si-a spus povestea de viata si a vorbit despre alegeri, in fata publicului tanar.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

La eveniment au fost prezenti ministrul Natalia Intotero, prefectul judetului Prahova, Virgiliu Nanu, parlamentarii PSD Prahova Laura Moagher si Bogdan Toader, dar si reprezentanti ai Casei de Cultura a Studentilor din Ploiesti.

„Un eveniment aparte, organizat de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, a avut loc, de Ziua Educației, la Casa de Cultură a Studenților din Ploiești!

O acțiune care a tras un puternic semnal antidrog, parte a unei campanii derulate de ministerul condus de colega noastră Natalia Intotero. Educația și prevenția prin cultură și dezbateri sunt, probabil, cel mai bun mod de a atrage atenția tinerilor asupra unor fenomene negative în care nu trebuie să se lase atrași.

M-a impresionat subiectul piesei de teatru în care tineri ploieșteni și-au jucat rolurile cu mare succes, la fel m-a mișcat și povestea de viață a artistului Connect-R, prezent la această acțiune de la Ploiești.

Îi felicit pe toți pentru implicare!”, a transmis deputatul Bogdan Toader.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191