Campanie de sterilizari GRATUITE, organizata de Primaria Ploiesti si „Arca lui Norocel”

Campanie de sterilizari GRATUITE, organizata de Primaria Ploiesti si „Arca lui Norocel”

Începe prima campanie de sterilizări din 2023. Aceasta va avea loc în Ploiesti, de marti pana vineri (17-20.01),la fostul liceu Ludovic Mrazek, din strada Mihai Bravu 241.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Clinica mobila se va deplasa in locatie dis-de-dimineata, iar echipa medicala va prelua cu drag si dedicatie cainii si pisicile dumneavoastra. Aceasta campanie este organizata de catre voluntarii inimosi ai Asociația Arca lui Norocel, cu sprijinul Primaria Ploiesti.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

„Asa cum v-am obisnuit, aceste campanii sunt dedicate persoanelor care altfel nu si-ar putea permite aceste servicii, fundatia Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz – SUST acoperind costurile interventiei chirurgicale pentru a sustine detinerea responsabila de animale, limitand reproductia nedorita, bolile diseminate in consecinta si suferinta animalelor care depind de noi. Deoarece prioritatea noastra sunt animalele care nu ar putea ajunge altfel sa primeasca ingrjiri medicale, la aceasta campanie:

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Cainii fara detinator vor primi in mod obligatoriu crotaliu.

Pisicile, indiferent daca sunt cu/fara detinator vor avea varful urechii marcate prin cupare (manevra nedureroasa cu impact minim estetic sau medical, dar esentiala pentru identificarea pisicilor deja sterilizate si evitarea re-capturarii, transportului, anesteziei si eventual unei interventii chirurgicale ne-necesare);

Abdomenul femelelor, cranial inciziei, va fi marcat printr-un punct tatuat.

Va puteti programa la numerele de telefon: 0730585088, 0791631173 si 0725399321, dar va rugam sa fiti rabdatori cu voluntarii asociatiei Arca lui Norocel, care vor prioritiza persoanele aflate deja pe listele de asteptare de la campaniile anterioare. Tot ei va roaga sa trimiteti un SMS in cazul in care apelul nu poate fi preluat imediat” au menționat organizatorii.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191