Campanie de sterilizari GRATUITE, organizata de Primaria Ploiesti si „Arca lui Norocel”

Campanie de sterilizari GRATUITE, organizata de Primaria Ploiesti si „Arca lui Norocel”

Începe prima campanie de sterilizări din 2023. Aceasta va avea loc în Ploiesti, de marti pana vineri (17-20.01),la fostul liceu Ludovic Mrazek, din strada Mihai Bravu 241.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Clinica mobila se va deplasa in locatie dis-de-dimineata, iar echipa medicala va prelua cu drag si dedicatie cainii si pisicile dumneavoastra. Aceasta campanie este organizata de catre voluntarii inimosi ai Asociația Arca lui Norocel, cu sprijinul Primaria Ploiesti.

SONDAJ Inscop/ Cu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeri. PSD conduce detaşat

„Asa cum v-am obisnuit, aceste campanii sunt dedicate persoanelor care altfel nu si-ar putea permite aceste servicii, fundatia Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz – SUST acoperind costurile interventiei chirurgicale pentru a sustine detinerea responsabila de animale, limitand reproductia nedorita, bolile diseminate in consecinta si suferinta animalelor care depind de noi. Deoarece prioritatea noastra sunt animalele care nu ar putea ajunge altfel sa primeasca ingrjiri medicale, la aceasta campanie:

Mii de ploieşteni au umplut centrul oraşului, de Ziua Națională a României. Diseară va avea loc un spectacol de artificii GALERIE FOTO

Cainii fara detinator vor primi in mod obligatoriu crotaliu.

Pisicile, indiferent daca sunt cu/fara detinator vor avea varful urechii marcate prin cupare (manevra nedureroasa cu impact minim estetic sau medical, dar esentiala pentru identificarea pisicilor deja sterilizate si evitarea re-capturarii, transportului, anesteziei si eventual unei interventii chirurgicale ne-necesare);

Abdomenul femelelor, cranial inciziei, va fi marcat printr-un punct tatuat.

Va puteti programa la numerele de telefon: 0730585088, 0791631173 si 0725399321, dar va rugam sa fiti rabdatori cu voluntarii asociatiei Arca lui Norocel, care vor prioritiza persoanele aflate deja pe listele de asteptare de la campaniile anterioare. Tot ei va roaga sa trimiteti un SMS in cazul in care apelul nu poate fi preluat imediat” au menționat organizatorii.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191