Campusul UPG Ploiesti va fi incalzit cu ajutorul energiei geotermale

Campusul UPG Ploiesti va fi incalzit cu ajutorul energiei geotermale

La UPG Ploiești, energia geotermală va fi utilizată pentru asigurarea încălzirii în campusul universitar. Proiectul, în valoare de 1,6 milioane de euro, este realizat și implementat în baza unei asocieri cu Consiliul Județean Prahova.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Obiectivul “Sistem hibrid de eficientizare energetică folosind energia geotermală” este finanțat prin mecanisme financiare SEE și Norvegia 2014- 2021. Valoarea acestuia este de 1.594.670 de euro, din care 202.300 de euro reprezintă partea de cofinanţare asigurată de CJ Prahova.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Sistemul hibrid va asigura, la nivelul campusului, reducerea pierderilor de energie termică şi, implicit, a costurilor Universității; îmbunătățirea siguranței și calității căldurii și apei calde furnizate în universitate; achiziționarea unei instalații de măsură a performanțelor termice a forajelor şi utilizarea în scop didactic a echipamentelor pentru pregătirea studenților și specialiștilor; reducerea emisiilor de noxe ale universității; creșterea confortului în campus și clădiri didactice cu potenţial în furnizarea de venituri suplimentare.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191