Cand te crezi mare gangster! Un elev din Ploiesti a venit la scoala cu un pistol cu bile. Parintii acestuia au fost amendati de Politie

Cand te crezi mare gangster! Un elev din Ploiesti a venit la scoala cu un pistol cu bile. Parintii acestuia au fost amendati de Politie

La data de 3 noiembrie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție, au fost informați de către cadrele didactice din cadrul unei unități de învățământ, cu privire la faptul că un elev s-a prezentat la unitatea de învățământ având asupra sa un pistol cu bile din plastic.

Primaria Albesti Paleologu, amendata de Garda de Mediu Prahova! Tone de deseuri, descoperite in Cricovul Sarat

Polițiștii deplasați la fața locului, au identificat apelanta, care a declarat faptul că în luna septembrie 2022, un alt cadru didactic ar fi confiscat un pistol cu bile de la un elev în vârstă de 12 ani, neanunțând la acel moment organele de poliție.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

În urma verificărilor efectuate, cu sprijinul polițiștilor Serviciului Arme Explozivi si Substanțe Periculoase s-a stabilit faptul că pistolul în cauză este unul tip air-soft, fără marcă și face parte din categoria armelor neletale, nefiind supusă autorizării.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

În cauză, a fost luată măsura sancționării contravenționale a reprezentantului legal al minorului, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/ 1991, pentru nesupravegherea acestuia, cu amendă în valoare de 200 de lei.