Cand te crezi mare gangster! Un elev din Ploiesti a venit la scoala cu un pistol cu bile. Parintii acestuia au fost amendati de Politie

Cand te crezi mare gangster! Un elev din Ploiesti a venit la scoala cu un pistol cu bile. Parintii acestuia au fost amendati de Politie

La data de 3 noiembrie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție, au fost informați de către cadrele didactice din cadrul unei unități de învățământ, cu privire la faptul că un elev s-a prezentat la unitatea de învățământ având asupra sa un pistol cu bile din plastic.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Polițiștii deplasați la fața locului, au identificat apelanta, care a declarat faptul că în luna septembrie 2022, un alt cadru didactic ar fi confiscat un pistol cu bile de la un elev în vârstă de 12 ani, neanunțând la acel moment organele de poliție.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

În urma verificărilor efectuate, cu sprijinul polițiștilor Serviciului Arme Explozivi si Substanțe Periculoase s-a stabilit faptul că pistolul în cauză este unul tip air-soft, fără marcă și face parte din categoria armelor neletale, nefiind supusă autorizării.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

În cauză, a fost luată măsura sancționării contravenționale a reprezentantului legal al minorului, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/ 1991, pentru nesupravegherea acestuia, cu amendă în valoare de 200 de lei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191