CANICULĂ în aprilie! Zilele viitoare, se vor atinge 40 de grade Celsius. Zonele afectate

CANICULĂ în aprilie! Zilele viitoare, se vor atinge 40 de grade Celsius. Zonele afectate

Tulburările climatice sunt evidente. Stratul de ozon a fost dat complet peste cap. Va fi caniculă în aprilie. Se vor atinge chiar şi 40 de grade Celsius.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

O masă de aer cald şi uscat venită dinspre Africa va provoca o creştere bruscă a temperaturilor în Spania.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Valul de căldură îngrijorează Spania

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Acest val de căldură îngrijorează Spania, în condiţiile în care ţara se confruntă deja cu o secetă excepţională care ameninţă culturile. Temperaturile ar urma să scadă din nou la sfârşitul săptămânii datorită „intrării unei mase de aer mai rece şi umed” dinspre vest.

Vor fi 34 de grade la Madrid, 36 la Zaragoza, 39 la Sevilla. Spania va cunoaşte un val de căldură „excepţional” pentru luna aprilie.

Acest lucru se cauzează unei mase de aer cald şi uscat dinspre Africa care, combinat cu un soare puternic, va provoca temperaturi „specifice verii şi excepţional de ridicate pentru această perioadă”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191