Cantonament în două episoade pentru handbaliste

Cantonament în două episoade pentru handbaliste

Cantonament în două episoade pentru junioarele 1 și 2 de la Activ Prahova Ploiești. Cele două loturi beneficiază de un stagiu de pregătire întins pe durata a două perioade:27-30 decembrie 2022 și 3-9 ianuarie 2023. Prima rundă se termină astăzi atunci când tinerele handbaliste vor reveni la Ploiești după câteva zile de pregătire tehnico-tactică și fizică. De prima parte este responsabil antrenorul Robert Comendant, iar antrenamentele de anduranță și rezistență sunt gândite de preparatorul fizic Dragoș Vasile.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Alessia Burtea și colegele sale fac pregătirea specifică în Sala Sporturilor din Cornu, iar antrenamentele fizice sunt efectuate în zonele specifice localității prahovene. Handbalistele junioare vor beneficia de câteva zile libere după care vor reveni la Cornu să se pregătească încă o săptămână. Pregătirea de iarnă este foarte importantă mai ales că ambele echipe au și obiective în acest sezon. Echipa junioare 1 trebuie să se califice la Turneul Final în timp ce fetele de la J2 trebuie să prindă Turneul Semifinal. La acest moment, în ierarhia J1-Seria B, echipa prahoveană ocupă locul 3, cu 10 puncte, în timp ce la J2-Seria C, Activ ocupă tot locul 3, dar cu 11 puncte.

Pentru antrenorul Comendant, preparatorul Vasile și trei dintre handbaliste, Daria Grădișteanu, Ramona Gavrilă și Carla Profirescu, este perioadă foarte încărcată. Asta pentru că după ce vor finaliza stagiul de la Cornu antrenorii și handbalistele vor pleca într-un nou cantonament! De data aceasta cu echipa de senioare care, în perioada 3-9 ianuarie, va face un stagiu centralizat la Râmnicu-Vâlcea. Zăvoiul le așteaptă pe handbalistele Activului pentru pregătirea fizică, tehnică, dar și pentru două meciuri amicale în compania lotului de tineret al României.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191