Captură neobișnuită în râul Timiș. Ce spun autoritățile despre peștele prins de un localnic

Captură neobișnuită în râul Timiș. Ce spun autoritățile despre peștele prins de un localnic

Captură neobișnuită pentru un bărbat din Timiș care se afla, miercuri, pe malul râului Timiș la pescuit. A scos din apă un pește Piranha, cu o râmă pe post de momeală. Cel mai probabil, peștele a fost crescut în acvariu și a fost aruncat în râu, au declarat reprezentanții AJPVS Timiș pentru

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Bărbatul se afla miercuri la pescuit în zona localității Coșteiu, județul Timiș. A pus în cârlig o râmă și a aruncat undița în apa râului Timiș. Nu mică i-a fost mirarea când a scos din apă un pește Piranha, de câțiva centimetri lungime. Pescarul a alertat imediat autoritățile.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Contactați de jurnaliștii de la Lugoj Info, reprezentanții AJVPS Timiș spun că peștele pare a fi din specia Piranha și, cu siguranță, este un pește de acvariu. Cel mai probabil, spun specialiștii, peștele carnivor a fost eliberat de un crescător, întrucât specia aceasta nu trăiește decât în anumite râuri din America e Sud.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Nu este pentru prima dată când pești Piranha sunt prinși în râurile din România. La finalul anului trecut, doi bărbați din Oradea au găsit un exemplar de Piranha cu burtă roșie, specie de pește agresivă, originară din America de Sud, în centrul municipiului Oradea, în apa Crișului Repede.

„Am vrut să curățăm unul dintre locurile de pescuit din centrul orașului, de pe malul stâng al Crișului, în aval de Podul Centenarului. La un moment dat, scoțând de pe mal cârpe și alte mizerii, am văzut plutind exemplarul de Piranha. Era mort, dar de puțin timp, cea mai probabilă explicație fiind că temperatura apei a scăzut în noaptea de marți spre miercuri sub 10 grade”, declara atunci pentru e-Bihoreanul unul dintre cei doi orădeni.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191