Cartierul MRS Residence – SMART din Ploiești a obținut autorizația de securitate la incendiu de la ISU Prahova

Cartierul MRS Residence – SMART din Ploiești a obținut autorizația de securitate la incendiu de la ISU Prahova

Compania de construcții Maristar a obținut una dintre cele mai importante autorizații pentru Cartierul MRS Residence – SMART din Nordul Ploieștiului. Este vorba de autorizația de securitate la incendiu emisă de Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Șerban Cantacuzino” al județului Prahova.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Aceasta este încă o garanție a calității lucrărilor efectuate de constructor și a îndeplinirii de către acesta a tuturor normelor de securitate impuse de pompieri.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Beneficiarii direcți ai acestei certificări sunt atât locatarii din cele 316 apartamente ale complexului, cât și clienții restaurantului Trattoria by MRS din incinta cartierului SMART.

”Ne bucurăm că am reușit să obținem această autorizație de la ISU Prahova ca o dovadă a respectării angajamentelor pe care ni le-am asumat în fața clienților încă din faza de proiect a complexului. Putem spune acum misiune îndeplinită!” au transmis reprezentanții MRS Residence.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191