Casa groazei: Femeie ţinută captivă 20 ani, într-o cuşcă, după ce mama a forţat-o ”să se calmeze”. Poliţiştii au salvat-o dintr-o mizerie cruntă

Casa groazei: Femeie ţinută captivă 20 ani, într-o cuşcă, după ce mama a forţat-o ”să se calmeze”. Poliţiştii au salvat-o dintr-o mizerie cruntă

Incident deosebit de grav. O femeie a fost salvată de poliție, după ce a fost ținută captivă într-o cuşcă de metal murdară. Grozăvia s-a petrecut în casa mamei sale, timp de 20 de ani. Rosinalva da Silva, în vârstă de 39 de ani, a fost găsită într-un dormitor întunecat, cu picioarele și mâinile legate, în Espírito Santo, Brazilia.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Mama femeii, al cărei nume nu a fost dat publicității, era sub influența alcoolului când polițiștii au percheziționat reședința și au arestat-o. Un bărbat, al cărui nume nu a fost făcut public, a fost și el arestat. Imaginile salvării îi arată pe polițiști intrând pe proprietate și trecând printr-o ușă metalică. Femeia era complet izolată şi singurul lucru pe care îl vedea era lumina care trecea prin fereastră.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Rosinalva Da Silva a fost apoi escortată afară din casă în timp ce se ținea de lanțul care a împiedicat-o să fugă timp de două decenii. Autoritățile au spus că femeia era deshidratată și că era flămândă. Paramedicii au transportat-o ​​de urgență la spital, unde rămâne sub observație și este tratată pentru malnutriție severă, conform Daily Mail.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Mama lui Da Silva a ținut-o închisă în casă ca răspuns la boala mintală cu care fiica ei s-a luptat după ce a pierdut doi copii în urmă cu câţiva ani. Poliția a spus că mama a înlănțuit-o pe da Silva și a închis-o în cameră pentru că era ”singura modalitate” de a-i gestiona agresivitatea. Autoritățile încă investighează incidentul pentru a stabili dacă au fost implicate și alte persoane.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191