Câștigi tu, câștigă și Petrolul!

Câștigi tu, câștigă și Petrolul!

Fanii Petrolului sunt atrași la stadionul ,,Ilie Oană” ca să poată câștiga unul dintre premiile oferite de către club și, la rândul său, clubul poate trăi de pe urma sprijinului suporterilor! Petrolul Ploiești pune la bătaie mai multe cadouri pentru cei care le vor fi alături și la primul joc din acest an, pe „Ilie Oană”. Astfel, cei care își vor cumpăra bilete la partida FC Petrolul – Chindia Târgoviște, de sâmbătă, 28 ianuarie, dar și posesorii de abonamente emise de către club, vor fi înscriși automat la o tombolă având următoarele premii: 3 tricouri oficiale de joc (culoarea negru), 3 tricouri de prezentare și 10 eșarfe!

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Programul la casa de bilete este următorul:

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Joi, 26 ianuarie: 14.00 – 19.00
Vineri, 27 ianuarie: 09.00 – 17.00
Sâmbătă, 28 ianuarie: 09.00 – 17.00

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Prețurile biletelor sunt următoarele
– Peluze – 10 lei;
– Tribuna II – 30 lei;
– Tribuna I – 40 lei;
– Tribuna 0 – 50 lei;
– Loja – 250 lei

Câștigătorii vor fi selectați prin tragere la sorți și vor fi anunțați pe canalele oficiale de Facebook și Instagram ale Petrolului. Premiile pot fi ridicate începând de luni, 30 ianuarie, de la magazinul oficial al clubului, pe baza biletului sau abonamentului ce conțin datele câștigătoare (rând și loc). Este, astfel, absolut necesar să păstrați biletul de meci pentru revendicarea premiului! Suporterii petroliști mai au o variantă de a ajuta gruparea galben-albastră. Ei pot direcționa 3,5 % din impozitul anual către club.

Prin completarea și depunerea la ANAF a formularului F230, există șansa ca bugetul echipei să fie consolidat și să devină cu adevărat puternic. Conform fcpetrolul.ro, noua echipă de conducere a Petrolului Ploiești va asigura transparența totală, informând periodic despre situația financiară a clubului.

CUM POȚI AJUTA

– intri aici 2Formular 230 Petrolul[1] , printezi și completezi formularul cu datele tale personale, îl aduci la magazinul oficial al clubului nostru (str. Alexandru Vlahuță, stadion „Ilie Oană”, program: luni-vineri 10.00-18.00, sâmbătă 10.00 – 12.00), iar mai departe ne ocupăm noi. De asemenea, de mâine, poți găsi formularul F230 direct la magazinul oficial;

– poți, totodată, depune personal formularul la registratura organului fiscal de care aparții, sau îl poți trimite prin poștă, la adresa serviciului fiscal. Formularul poate fi depus și electronic, prin serviciul SPV (Spațiul Privat Virtual).

Pentru eventualele nelămuriri puteți accesa această secțiune dedicată formularului F230: https://formular230.ro/intrebari-frecvente/

Formular 230 2Formular 230 Petrolul[1]

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191