Cât a plătit Bobonete pentru o porție de șnițel la restaurantul lui Dani Oțil! Actorul din Las Fierbinți a rămas fără cuvinte: „M-am uitat pe notă. Am zis că e greșită”

Cât a plătit Bobonete pentru o porție de șnițel la restaurantul lui Dani Oțil! Actorul din Las Fierbinți a rămas fără cuvinte: „M-am uitat pe notă. Am zis că e greșită”

Dani Oțil este proprietarul unui restaurant din Capitală, care a devenit rapid extrem de popular în rândul bucureștenilor. Ei bine, clienții fideli ai prezentatorului deja s-au obișnuit cu prețurile exclusiviste pe care trebuie să le plătească pentru o masă, însă, pentru Mihai Bobonete, nota de plată a fost un adevărat șoc.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

În ultima perioadă, totul par să meargă perfect pentru Dani Oțil, care, pe lângă cariera sa de succes pe micile ecrane, a reușit să aibă și mult noroc în lumea afacerilor. Prezentatorul de la Antena 1 este proprietarul unui restaurant de lux din Capitală, care a devenit rapid extrem de popular în rândul bucureștenilor.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Ei bine, pentru clienții fideli ai lui Dani Oțil nu este deloc un secret că trebuie să scoată din buzunar ceva bani, pentru a plăti o masă la acest restaurant. Însă, pentru Mihai Bobonete, suma de pe nota de plată a fost un adevărat șoc.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Acum 2 ani, Mihai Bobonete povestea în podcastul său cât de surprins a fost de prețurile de la restaurantul lui Dani Oțil.

„M-am uitat pe notă și am văzut 15 milioane (adică de lei noi), m-am uitat și pe spate și am zis că cred că e greșită. Nu eram și noi frații lui Dani? Eu am crezut că doar ne arată nota. Când am văzut că am primit nota de 15 milioane, am crezut că am spart ceva, când am venit de la baie, vreo sticlă de vin”, a spus Mihai Bobonete. „Foarte urât m-am simțit. I-am zis că nu mai vin”, a mai sus acesta, amuzat.

Ei bine, dacă sunteți curioși să testați mâncarea de la restaurantul lui Dani Oțil, trebuie să știți că puteți scoate din buzunar destul de mulți bani. În meniu puteți găsi multe preparate, de la pizza și burgeri, până la fructe de mare, șnițele și ciorbe. Iar o porție de șnițele, alături de cartofi și brânză poate depăși chiar și 50 de lei!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191