Cât a plătit o femeie pe o noapte de cazare în Sinaia. De banii ăștia putea opta pentru o vacanță la ski în Elveția

Cât a plătit o femeie pe o noapte de cazare în Sinaia. De banii ăștia putea opta pentru o vacanță la ski în Elveția

Cazarea în stațiunile montane din România pare să fie un chilipir pentru unii turiști, care acceptă să scoată sume consistente pe câteva nopți.

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Prețul colosal pe care l-a achitat la finalul sejurului de 8 nopți nu pare s-o fi deranjat pe o turistă, care recunoaște că a plătit peste 6.000 lei pentru patru adulți și un copil. Femeia spune că a scos din buzunar nu mai puțin de 6.200 lei, mai exact 800 lei pe noapte.

DIICOT a spart o rețea care vindea dorguri în liceele din Bucuresti/ Printre suspecți sunt și elevi / Procurorii au descoperit canabis, cocaină, ketamină și Xanax

6.200 lei pe 8 nopți de cazare

Judecator Gabriela Baltag (CSM): Justitia care nu ne va mai apartine, in curand

Aceasta povestește că a închiriat un apartament cu două dormitoare într-un motel vizavi de parc. Femeia s-a arătat extrem de încântată de tarif, dar și de condiții, lucru care a stârnit un adevărat val de controverse pe internet.

”Apartamentul e la parter, dar nu contează, motelul are lift. Camerele sunt curate, cu televizoare în fiecare cameră, iar bucătăria, deși mică (cel puțin a noastră) e bine utilată. (…). La noi nu e open space, ceea ce apreciez. Am plătit 6.200 de lei – 8 nopți, 4 adulți și un copil.Recomand!”, a povestit femeia într-o postare pe grupul de Facebook ”Am fost acolo”.

Critici din partea internauților

Evident, postarea femeii a adunat un val de reacții din partea internauților, care au rămas surprinși de prețul pe care familia l-a plătit pentru doar opt nopți, într-o stațiune montană din România. Unii au fost de părere că de banii ăștia putea opta pentru o vacanță la ski în Elveția, sau chiar în Austria.

”62 de milioane??? Doamnă, în ce țară locuiți? Dacă tot aveți bani așa de ce nu v-ați dus în Austria sau Elveția? Îi mai și promovați pe hoții ăștia ai noștri/ Mamă, cam scump. Am plătit 4.600 pentru 7 nopți, mic dejun și transport plus transfer, hotel 4 stele în Dubai lângă Burj Khalifa, o camera dublă deluxe. Va urma o recenzie cu imagini. Și e Dubai, nu Sinaia!”, sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191