Cât costă o croazieră pe Symphony of the Seas, vasul pe care Andra și Cătălin Măruță își petrec vacanța

Cât costă o croazieră pe Symphony of the Seas, vasul pe care Andra și Cătălin Măruță își petrec vacanța

Andra, Cătălin Măruță și copiii lor își petrec vacanța într-o croazieră pe Symphony of the Seas. Este prima astfel de vacanță pe care cei patru o fac împreună, iar ei sunt foarte fericiți și împliniți cu experiența pe care o trăiesc. Iată cât costă o astfel de vacanță! Suma nu este pentru orice buzunar!

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Vrei să mergi într-o croazieră pe Symphony of the Seas, vasul pe care Andra și Cătălin Măruță își petrec vacanța, însă nu ai idee cât te-ar costa? Ei bine, noi îți vom explica câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru o astfel de vacanță de lux.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Cât costă o croazieră pe Symphony of the Seas, vasul pe care Andra și Cătălin Măruță își petrec vacanța

Andra, Cătălin Măruță și copiii lor se află într-o croazieră pe Symphony of the Seas, iar ei se bucură de 13 zile de relaxare în următoarele porturi: Fort Lauderdale, Florida – Nassau, Bahamas – Labadee, Haiti – Falmouth, Jamaica.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Tarifele pentru o vacanță pe un astfel de vas pornesc de la suma de 643 de euro de persoană. Acest preț conține o cabină dublă interioară. Astfel, pentru patru persoane suma pornește de la 2572 de euro.

Suma nu include taxele portuare, guvernamentale și taxe pentru servicii la bord. Tarifele pentru această vacanță de lux se refera la plecările cu vasul din extra sezon.

Ce spune Andra Măruță despre această croazieră

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Andra Măruță a postat mai multe fotografii de pe vasul unde se află alături de frumoasa ei familie. Artista se bucură din plin de această vacanță și este foarte fericită că poate petrece câteva zile bune de relaxare alături de cei mai dragi oameni din viața ei.

La postarea pe care a făcut-o, cântăreața a descris cum este pentru ea croaziera alături de familie. Ea a menționat că este o experiență care nu poate fi înlocuită cu nimic.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191