Cât costă o garsonieră de 16 metri pătrați, scoasă la vânzare în Cluj-Napoca. „Dacă intră un țânțar la baie trebuie să stai la rând”

Cât costă o garsonieră de 16 metri pătrați, scoasă la vânzare în Cluj-Napoca. „Dacă intră un țânțar la baie trebuie să stai la rând”

Nu-i de glumit cu anunțurile imobiliare din Cluj-Napoca. Pentru „doar” de euro, viitorul proprietar al garsonierei de 16 metri pătraţi va putea „beneficia” de prea puține lucruri, consideră internauții pe Reddit.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Garsonieră de vânzare în Cluj

„Proprietatea se află la etajul 2, într-un imobil dispus pe 4 etaje. Imobilul se află în apropiere de mijloace de transport în comun și alte puncte de interes ale zonei. Se vinde utilat, mobilat”, se arată în anunțul postat online.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Suprafața totală de 16 mp are următoarea compartimentare: un dormitor, o bucătărie care se află la parterul clădirii, un hol, o baie și un beci de apriximativ 10 mp care se află la parterul clădirii. „Datorită poziționării sale, se pretează și pentru investiție”, se precizează în anunț. 

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Val de glume pe Internet

Internauții s-au grăbit să facă pe Reddit fel de fel de glume pe seama anunțului. Postarea a strâns sute de comentarii. „Bunica lângă Cluj are pentru găini un coteț mai mare decât cotețul asta din postare”, spune un utilizator al platformei online. „Lași calculatorul pornit și n-ai nevoie de centrală”, glumește altcineva.

„Dacă ai peste 50 kg nu îți permiți să trăiești aici”, se arată într-un comentariu, ridiculizând spațiile extrem de înguste, în special din bucătărie și baie. „Dacă intră un țânțar la baie trebuie să stai la rând”, râde altcineva. Mulți se arată revoltați: „O mizerie, simt că mă sufoc dar uitându-mă la poze”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191