Cât de implicat este Andrei Neacșu în viața fiului său după divorțul de Ilinca Vandici: „E foarte important ca Zian să aibă echilibru”

Cât de implicat este Andrei Neacșu în viața fiului său după divorțul de Ilinca Vandici: „E foarte important ca Zian să aibă echilibru”

Cât de implicat este Andrei Neacșu în creștere fiului său după divorțul de Ilinca Vandici? Prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” a dat cărțile pe față și a dezvăluit cum se comportă tatăl fiului său după ce s-au despărțit. 

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu și-au spus adio la începutul anului după o căsnicie de aproape 6 ani. În 2017 făceau nuntă, iar la doar câteva luni deveneau fericiții părinți ai lui Zion. Acum, după atât timp împreună nici măcar copilul nu le-a mai salvat relația, așa că cei doi au divorțat pe cale amiabilă la notar. De atunci Zian a rămas alături de mama sa, în timp ce Neașcu își aduce aportul în creșterea celui mic cât de mult poate.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Înt-un interviu exclusiv pentru , Ilinca Vandici a dat detalii despre modul în care ea și fostul soț au ales să îl crească pe cel mic, dar și cât de implicat este Andrei în acets proces. 

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Fiecare ne aducem aportul atât cât putem și cât considerăm de mult. Cred că e foarte important ca Zian să aibă echilibru, parte feminină și masculină încorporate în dezvoltarea și în educația lui. Nu-l vom priva de asta niciodată. Ne dăm interesul foarte tare, suntem alături de el. Modalitatea în care l-am crescut a fost cu foarte multă atenție, dragoste și afecțiune în permanență.”, a spus Ilinca Vandici potrivit sursei citate.

Mai mult, vedeta se declară fericită că cel mic preia tot ce l-a învățat ca o încununare a tutror eforturilor depuse până acum. Prezentatoarea de la Kanal D spune că a încercat să îl crească pe Zian cu multă înțelegere, răbdare și încredere, oferindu-i celui mic toate explicațiile de care are nevoie. În același timp, se pare că părerile tatălui cu privire la modul de creștere al băiatului ar fi asemănătoare, și majoritatea din jurul celui mic abordează stilul de creștere al Ilincăi.

„El, fiind foarte mult timp cu mine, reacționează la acest tip de comportament. Și atunci toată lumea e setată pe aceeași lungime de undă.”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191