Cătălin Bordea confirmă divorțul de Livia. Au semnat actele la notar: „Oamenii se mai și despart”

Cătălin Bordea confirmă divorțul de Livia. Au semnat actele la notar: „Oamenii se mai și despart”

Cătălin Bordea și Livia s-au despărțit oficial. Unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul intern românesc a decis să meargă pe drumuri separate, după o relație care a durat 11 ani. Acum, comediantul a făcut prima sa mărturisire despre evoluția lucrurilor, anunțând faptul că el și frumoasa brunetă au semnat astăzi, la notar, actele de divorț. 

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Nu toți oamenii sunt destinați să rămână împreună până la adânci bătrâneți, așa cum poate Cătălin Bordea și Livia au sperat, cândva, că se va întâmpla. După o frumoasă poveste de iubire și o căsnicie care a durat patru ani de zile, cei doi nu au mai putut salva ceea ce aveau împreună. 

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Cătălin Bordea: „O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere” 

În ultimele zile, vestea despărțirii celor doi a ținut ocupate primele pagini ale ziarelor. Deși se zvonea prin presă că divorțul s-ar fi produs mult mai devreme, lucru pe care comediantul l-a negat, oferindu-ne prima reacție în exclusivitate, astăzi aflăm că inevitabilul s-a produs. 

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Recent, pe contul său de Instagram, prin intermediul unei postări, Cătălin Bordea a făcut marele anunț. El și Livia au semnat astăzi actele de divorț în fața notarului. Cât despre motivul separării, el a precizat faptul că nu a fost unul „clasic”. 

În încheiere, Cătălin Bordea a menționat faptul că, deși povestea de dragoste dintre el și Livia s-a încheiat, există altele frumoase, care continuă să funcționeze și să demonstreze faptul că rezistă și „dau dovadă de putere”. 

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința.

O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc!”, a transmis, în social media, comediantul Cătălin Bordea. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191